marko-braveusiΞεχείλισε” το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», 23 Δεκεμβρίου, από εκατοντάδες δημότες, που απόλαυσαν τη χριστουγεννιάτικη μουσική συνάντηση της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, της Φιλαρμονικής του Δήμου, καθώς και την τιμητική εκδήλωση των εισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σεμνή τελετή ονοματοθεσίας της νέας αίθουσας εκδηλώσεων 140 θέσεων, με την ονομασία Αίθουσα Πολιτισμού – Πολυχώρου «Νικ/ και Κων/νου Μεθενίτη», των πρόωρα χαμένων, πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή, όπως είπε, θεώρησε υποχρέωσή της, να τους τιμήσει αφού έμπρακτα είχαν αποδείξει την αγάπη στο συνάνθρωπο, με την αδιάλειπτη προσφορά τους - από την πρώτη στιγμή ίδρυσης - του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Σε συμβολικό επίπεδο επίσης, τιμήθηκαν στο πρόσωπό τους, μέλη των οικογενειών Μεθενίτη-Γέγου-Πίνη, απώτεροι συγγενείς των οποίων, ίδρυσαν και λειτούργησαν το “Άρτεμις”».

Τη Χορωδία του ΚΑΠΗ, διευθύνει η Στέλλα Πετούρη, ενώ τη Φιλαρμονική του Δήμου διευθύνει ο νέος μαέστρος της, Δημήτρης Βασιλάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με την τελετή βράβευσης, από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους φορέων.

 


marko-aristeusantes

4 αριστεύσαντες

Τους 4 πρώτους αριστεύσαντες μαθητές: Καλαφαράκη Παναγιώτα (Ιατρική Κρήτης), Παπαγεωργίου Νικόλαο (Πολ. Μηχανικών Ε.Μ.Π.), Ευαγγελίου Χριστίνα (Πολ. Μηχανικών Ε.Μ.Π.) και Μακρόπουλο Ανδρέα (Ιατρική Κρήτης), βράβευσε και ο Τομεάρχης Σχέσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δ.Α.Α. «Ελευθέριος Βενιζέλος» Γιώργος Ζαχαριάδης, ο οποίος τους παρέδωσε εκ μέρους του Αερολιμένα, χρηματικό βραβείο χιλίων 1.000 €.

marko-filarmoniki

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 490 guests και κανένα μέλος