Η πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στα χαράτσια ενημερώνει τους πολίτες των 3Β που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν το χαράτσι των ακινήτων που περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ότι μπορούν να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

Επειδή με βάση απάντηση της ΔΕΗ σε ερώτημα συμπολίτη μας, ότι αν υπάρχει σε λογαριασμό της ΔΕΗ οφειλή από χαράτσι και ρεύμα πρώτα εξοφλείται το ρεύμα, μπορούν να πληρώνουν ρεύμα μόνον κάθε δεύτερο λογαριασμό δηλ.

1) Όσοι έλαβαν λογαριασμό με την πρώτη δόση του χαρατσιού δεν πληρώνουν καθόλου (ούτε ρεύμα, ούτε χαράτσι). Στον επόμενο λογαριασμό πληρώνουν μόνον το ρεύμα του προηγούμενου λογαριασμού κ.ο.κ. στον τρίτο, τέταρτο του προηγούμενου λογαριασμού κ.ο.κ. στον τρίτο, τέταρτο.

2. Όσοι πλήρωσαν μόνον το ρεύμα του 1ου Λογαριασμού να μην πληρώσουν καθόλου στον επόμενο. Στον 3ο λογαριασμό πληρώνουν το ρεύμα του 2ου κ.ο.κ. στον 4ο κλπ.

Τέλος για την νομική μας καταχύρωση έναντι πιθανής αυθαίρετης μεταφοράς ποσών από τις πληρωμές μας για το ρεύμα, στο χαράτσι υπογράφουμε εξώδικη δήλωση προς τη ΔΕΗ.


Κάθε Τετάρτη 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00

στο Δημαρχείο Βούλας

προσκομίζοντας ένα οποιοδήποτε λογαριασμό ΔΕΗ.


Πέρυσι δεν είχαμε καμμία διακοπή ρεύματος παρά τις απειλές.

Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ούτε μια και φέτος.

 

Υ.Γ. Η εφορία ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το περσινό χαράτσι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 237 guests και κανένα μέλος