Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί σε  συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου  στην οδό Άλσους 15, την 2α Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ., για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα:
  1. 1.Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του χώρου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ του πρώην ΕΑΚ Γλυφάδας «Ματθαίος Λιούγκας» για τη χρήση του ως χώρου αθλητικών κυρίως αλλά και πολιτιστικών κ.λ.π. εκδηλώσεων και κατάρτιση των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας.
  1. 2.Λήψη απόφασης για ανατροπή Αναλήψεων Υποχρέωσης που εγκρίθηκαν με προγενέστερες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
  1. 3.Λήψη απόφασης για έγκριση του από 18.9.2012 πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής» αρ. μελ. 5/12 πρ/σμού 60.000,00 € (μη συμ/νου ΦΠΑ).
  1. 4.Διάθεση (ψήφιση) συνολικής πίστωσης 314,88 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου Αθηνών κ. Νικολάου Μπρούμα για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.
  1. 5.Διάθεση (ψήφιση) συνολικής πίστωσης 30.750,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων της δικηγόρου Αθηνών κ. Λαμπρινής Σάτου για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.
  1. 6.Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση.
  1. 7.Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση.
  1. 8.Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος