Τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι παιδικές χαρές στη Βάρη, έχει θίξει κατ' επανάληψιν στο Δημοτικό Συμβούλιο 3Β, ο τέως δήμαρχος Βάρης και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καπετανέας.

Μάλιστα σε κάποια απάντηση του Δημάρχου, τόνισε ότι είναι στην προτεραιότητά του, γιατί κάποια ημέρα που βρέθηκε στη Βάρη, άκουσε έναν παπού να φωνάζει στο εγκονάκι του, "πρόσεχε παιδί μου γιατί είναι σκουριασμένες μην κοπείςξ" και ένιωσε πολύ άσχημα.

Ηρθε η ώρα προφανώς να επισκευαστούν. Οπως μας ενημερώνει με δελτίο Τύπου,  έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης σε πολλές παιδικές χαρές. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες στην παιδική χαρά της παραλίας της Βάρκιζας. Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Ο Δήμαρχος Σ. Πανάς σημείωσε ότι: «Στόχος μας είναι η δημιουργία κοινωνικών υποδομών που θα προσφέρουν ασφάλεια, ψυχαγωγία και ευκολία στους πολίτες όλων των ηλικιών».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος