28 μεγάλα κιβώτια γεμάτα φάρμακα!

Περισσότεροι από τριακόσιοι πολίτες, αψηφώντας την ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία, μετέβησαν στο ισόγειο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου και παρέδωσαν εκατοντάδες φάρμακα και ιατρικό υλικό, για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, το Σάββαο 4 Αυγούστου.
Ηταν αλήθεια συγκινητικό να βλέπεις τον κόσμο με τις σακουλίτσες στο χέρι, πολλές φορές κατευθείαν από το φαρμακείο, να τις παραδίδουν στους ανθρώπους που είχαν στήσει τραπεζάκι γι αυτό το σκοπό.
 28 μεγάλα χαρτοκιβώτια, με φάρμακα και ιατρικό υλικό γέμισαν και  μεταφέρθηκαν με όχημα του Δήμου, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, στην Αθήνα, και όπως είπαν οι διοργανωτές ήταν από τη μεγαλύτερη "συγκομιδή".

Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στο σταθμό ΣΚΑΙ  σε συνεργασία με τους Δήμους που ανταποκρίνονται.
 
Από τη μεριά του, ο Δήμος Μαρκοπούλου έπραξε το αυτονόητο, ενισχύοντας με όλες του τις δυνάμεις την εν λόγω δράση και ενεργοποιώντας το τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας, που διαθέτει το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης.
                  
Υπενθυμίζουμε,  ότι το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους, τα οποία αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αγοράσουν.
    

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 130 guests και κανένα μέλος