Συνεχίζοντας την προσπάθειά του για στήριξη των πολιτών στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Δήμος  Σπάτων - Αρτέμιδας θα διαθέσει αλεύρι σε συνεργασία με τους Μύλους Δάβρη Αυλώνα, στην τιμή των 0,50€  ανά κιλό. Οι συσκευασίες θα είναι χάρτινες των 10 κιλών (5€ η συσκευασία) και σε δυο τύπους :
-        Αλεύρι χωριάτικο για την παραγωγή ψωμιού.
-        Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για την παραγωγή φύλλων, κέικ, κουλουριών κ.λ.π.
Καλούn τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου  που επιθυμούν να προμηθευτούν αλεύρι να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο www.spata-artemis.gr ή σε έντυπη μορφή που θα κατατίθεται στα Δημοτικά καταστήματα Σπάτων (Βασ. Παύλου 108 & Φλέμιγκ, ισόγειο  κ. Μπούρδης Δημήτριος, τηλ. 210-6632200)
και Αρτέμιδος (Λεωφ. Καραμανλή στάση Ασύρματος, 2ος όροφος: κα Αννίτα Πετρογιαννάκη, τηλ. 22940-40903).Η συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας θα γίνει μέχρι και την Πέμπτη 5 Απριλίου και η διάθεση του αλεύρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7  Απριλίου από τις 8:00 το πρωί μόνο στην Αρτέμιδα (πλησίον του γηπέδου Αρτέμιδος), σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας, με αλφαβητική σειρά.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 200 guests και κανένα μέλος