Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου νέου ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ήταν δύο θέματα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β, της 18/1/2012.

Ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Σπ. Πανάς διάβασε τα ονόματα που πρότεινε για τις επιτροπές και ζήτησε να μπουν σε ψηφοφορία. Από πλευράς δημοτικών συμβούλων ο Σπ. Πανάς - μεταξύ άλλων - πρότεινε την Ν. Καραγιάν.

Αντιπρόταση του Αντιδημάρχου Δ. Δαβάκη, να αντικατασταθεί η Καραγιάν με την Ηλ. Τσιριγιώτη, λόγω εξειδίκευσης, έφερε έντονη αντίδραση από την Ν. Καραγιάν.

Ο Γ. Νιτερόπουλος ένιωσε προσβεβλημένος γιατί όπως είπε «Ούτε καν ερωτηθήκαμε. Αλγεινή αυτή η αντίληψη, αυτή η μεθόδευση, τον κολλητό μου, το φίλο μου...»

Από την άλλη πλευρά στην πτέρυγα της μειοψηφίας, ο Ν. Ζυγούρης, κατέκρινε την παραταξιακή επιλογή τονίζοντας ότι «υποτίθεται ότι ζούμε μια εποχή που θέλουμε συνεργασία. Γίνεται η επιλογή μέσα από την παράταξή σας χωρίς καμμία συναίνεση. Θα περίμενα να πάρετε ένα τηλέφωνο...».

Η πρόταση του Σπ. πανά μπήκε σε ψηφοφορία και καταψηφίστηκε. Ακολούθησε η ψηφοφορία με την πρόταση του Δαβάκη, που επίσης καταψηφίστηκε.

Ετσι δεν κατέστη δυνατόν να εκλεγουν Σχολικές Επιτροπές.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος