Το χρίσμα της Ν.Δ., για πρόεδρο της ΚΕΔΕ, εδόθη στον Κυρίζογλου

Το χρίσμα της ΝΔ για την προεδρία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας) πήρε επισήμως ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και σημερινός πρόεδρος της Ένωσης, Λάζαρος Κυρίζογλου. Να θυμίσουμε, ότι πριν τις εκλογές, (θεωρούσε δεδομένη την εκλογή Μπακογιάννη), ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε «χρίσει» πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η κυβέρνηση είναι ενοχλημένη από την απόφαση του Δημάρχου ΒΒΒ για την βιαστική απόφαση που έλαβε και εξέφρασε μάλιστα δημόσια την πρόθεσή του, να διεκδικήσει την προεδρία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις εκλογές που θα γίνουν τοιν Μάρτιο του 2024.

Το εντυπωσιακό είναι ότι βγήκε και ανακοίνωσε την απόφασή του, δείχνοντας ότι δεν τον απασχολεί τι θα κάνει για το θέμα αυτό η Ν.Δ. και τι σκέψεις έχει ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης.

Με απλά λόγια, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αδιαφορεί αν θα έχει ή όχι το επίσημο κομματικό χρίσμα (και ίσως καλά κάνει) επενδύοντας προφανώς στην αυξημένη δημοφιλία που πιστεύει ότι διαθέτει μεταξύ των 332 Δημάρχων της Επικράτειας.

Ανδρέας Αρ.  Αλεξανδρόπουλος

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 guests και κανένα μέλος