σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση

Αλλη μία επιβλητική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο νυν και επόμενος - κατά τα φαινόμενα - Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την παρουσίαση του συνδυασμού του «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να ζεις» στο Καβούρι (ξενοδοχείο Divani) την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις αναγγελίες των επισήμων, ακολούθησε ομιλία απολογισμού και προγραμματισμού για τη νέα δημοτική θητεία δίνοντας το μήνυμα ότι η δημοτική διοίκηση που ξεκίνησε το 2014 και επανεκλέχτηκε το 2019, βρίσκεται ακόμη σε ανοδική τροχιά, σχεδιάζοντας το μέλλον και δρομολογώντας πρωτοποριακές παρεμβάσεις. Το σύνθημα «Ακόμα πιο ψηλά» εκφράζει την εξελισσόμενη σχέση της παράταξης, βρίσκοντας νέες δυνάμεις, χωρίς απώλειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 158 συνολικά υποψηφίους που ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, περιλαμβάνονται πολλοί νέοι άνθρωποι, αλλά και δημοτικές προσωπικότητες.

Ανανέωση της συμφωνίας

«Σας προτείνω μια καινούργια συμφωνία που θα ανανεώνει τις προηγούμενες», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ζητώντας «νέα ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Αυτό που κάνουμε και αγαπούμε το επιλέξαμε μαζί, το αποφασίσαμε μαζί και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε μαζί γιατί μαζί φτιάχνουμε τον Δήμο που οραματιστήκαμε και ένα περιβάλλον ζωής που μας αξίζει», τόνισε περιγράφοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που ξεκίνησε το 2014 και ανανεώθηκε το 2019. «Υπερασπιζόμαστε την πόλη μας από όλες τις απειλές που αντιμετωπίζει.

Σήμερα μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια και να σας πω ότι τα καταφέραμε!». Συνόψισε τα αποτελέσματα της μέχρι σήμερα προσπάθειας.

Η πόλη έχει αλλάξει

Ο Δήμαρχος συνόψισε τη μέχρι σήμερα πορεία της δημοτικής διοίκησης από το 2014 σε δύο στόχους:

  • βελτίωση της ποιότητας ζωής και στις τρεις δημοτικές ενότητες και
  • αναβάθμιση της καθημερινότητας με παρεμβάσεις ήπιας ανάπτυξης, με εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και με τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών.

Οι προτεραιότητες της νέας θητείας

Στο ορίζοντα της νέας επόμενης πενταετίας, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεσμεύτηκε διπλά ότι: «Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση το έργο δημιουργίας νέων υποδομών και αναβάθμισης των υφιστάμενων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Παράλληλα, όμως, έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την πόλη από τη ραγδαία ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου και να διασφαλίσουμε τη διατήρηση του μοναδικού οικιστικού χαρακτήρα που απολαμβάνουμε σήμερα».

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους: «Ελάχιστοι έχουν μείνει, ειδικά μέσα στον αστικό ιστό.

...Και σε αυτούς τους χώρους να χωροθετήσουμε αυτά που λείπουν σήμερα από την πόλη μας».

Μίλησε για «κοινωφελείς υποδομές που λείπουν» τις οποίες τοποθέτησε. «στον κόμβο των λεωφόρων Βουλιαγμένης, Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ευελπίδων, το γνωστό σε όλους τρίγωνο, σχεδιάζουμε να κατασκευάσουμε ένα υπόσκαφο Πολιτιστικό Κέντρο που θα αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή. ...Στον ίδιο χώρο σχεδιάζουμε και το νέο Διοικητήριο της πόλης, αντάξιο των υπηρεσιών που αναπτύσσουμε για τους δημότες μας». Τη δεύτερη υποδομή τοποθέτησε στην εκτός σχεδίου έκταση, δίπλα από το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας: Εκεί «θα δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ένα sport complex, που θα φιλοξενεί πολλά αθλήματα και θα καλύψει τις ανάγκες των νέων της περιοχής μας». Και το τρίτο σχέδιο εντοπίζεται έξω από τον αστικό ιστό της πόλης, σε έκταση της Σχολής Ευελπίδων. Εκεί «έχουμε εξασφαλίσει χώρο 32 στρεμμάτων ιδανικό για τη δημιουργία ενός Green Farm, όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι λειτουργίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας».

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος