Ο επικεφαλής της ΡΙ.ΚΙΠ. ΒΒΒ, Θάνος Ματόπουλος επεσήμανε στις ερωτήσεις στο Δημοτιικό Συμβούλιο, ότι παγώνουν τα έργα στο Δήμο ΒΒΒ. Ανέφερε ότι ψηφίστηκε στο τελευταίο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του 2022 και αναφέρει ανά Δήμο ποια είναι αυτά τα έργα.

Συγκεκριμεά αναφέρει ότι στα ολοκληρωμένα έργα, διαβάζουμε ότι αναφέρει τη διευθέτηση του ρέματος του Κόρμπι. Αν αναλύσουμε την πορεία του ρέματος θα δούμε ότι το 2020 δεν είχαν καθόλου κονδύλι, το 2021 είχαν δώσει 6.000 ευρώ και προβλέπουν για το 2022 1450 ευρώ και το θεωρεί ολοκληρωμένο! Τι συμβαίνει με αυτό;

Ολιγωρεί η Περιφέρεια”

O Δήμαρχος για το ρέμα του Κόρμπι ενημέρωσε ότι: προέκυψε ένας εργολάβος ο οποίος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απιτήσεις του έργου, προφανώς έχει υπάρξει συμφωνία για το διαζύγιο αυτό από το περυσινό καλοκαίρι και δυστυχώς η Περιφέρεια αρχίζει να χρεώνεται ολιγωρία.

Σmatopoulosτη συνέχεια o Mατόπουλος επισημαίνει ότι η Περιφέρεια εμφανίζει “εκτελούμενα με σημαντικά ποσά” τα οποία θα προχωρήσουν, αλλά έχει και πολλά έργα “μεσοπρόθεσμης ωρίμανσης”, όπως η κατασκευή παιδικού σταθμού, η κατασκευή αγωγού στο Καβούρι, δίπλα από του Προκοπίου, κατασκευή αγωγών ομβρίων στο Πανόραμα κ.λπ.όλα αυτά τα εμφανίζει με ένα 1000. Αρα όλα αυτά τα έργα δείχνουν η Περιφέρεια μας έχει απεντάξει από αυτά τα σημαντικά έργα για το 2022 και πρέπει να διεκδικήσουμε να ολοκληρωθούν.

«Ναι, όλα αυτά τα έργα – δυστυχώς – έχουν παγώσει»

Απαντώντας στον Θ. Ματόπουλο, ο δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων: Επαναλαμβάνεται αυτό που λέω εδώ αρκετό καιρό, ότι η Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής τον κο Πατούλη έχει μία σειρά από ανφέρ έργα, απέναντι στο Δήμο ΒΒΒ. Το λέμε, το κραυγάζουμε, το έχω πει και στον ίδιον, εδώ στο γραφείο μου, στο γραφείο του, δημοσίως. Εχει μία διαφορετική ατζέντα για την ανάπτυξη της πόλης εδώ.

 

Σε 20 μήνες θα μας χτυπάνε την πόρτα”...

Και συνεχίζει ο δήμαρχος: Εμείς δεν κάνουμε κομματική, παραταξιακή πολιτική. Εγώ δεν είμαι της λογικής, δαχτυλίδι να γονατίσω και να φιλήσω, προτιμώ να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να φουντάρω, άρα όλα αυτά τα έργα – δυστυχώς – έχουν παγώσει και έχουν κολλήσει.

Και ελπίζω, όλοι μας αυτό να το θυμηθούμε σε 20 μήνες. Σε 20 μήνες έχουμε εκλογές και πρέπει να θυμηθούμε ποιος είναι χρήσιμος και χρηστικός για την πόλη και ποιος δεν είναι. Και δεν είναι μόνο ο Περιφερειάρχης. Είναι και οι Αντιπεριφερειάρχες και όλοι αυτοί που θα έρθουν και θα χτυπάνε την πόρτα και θα ζητάνε ψηφαλάκια.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος