Τετάρτης 26/9, 7μ.μ. Εισιτήρια πριν την έναρξη στην είσοδο

Πανέτοιμη για την πρώτη της φετινή αγωνιστική υποχρέωση είναι η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. Οι πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης 26/9 στο κολυμβητήριο του Λαιμού τη ρωσική Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ για την 1η αγωνιστική του Α΄Ομίλου της 2ης φάσης του Champions League.
Ο προπονητής της ομάδας Τεό Λοράντος δήλωσε για τον αγώνα:
«Ξεκινάμε με στόχο να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες στην έδρα μας και να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια. Η συμμετοχή μας στο Champions League είναι πολύ σημαντικό κίνητρο και παρότι δεν έχουμε δώσει επίσημα παιχνίδια η ομάδα είναι έτοιμη και θα το δείξει μέσα στο νερό.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ομάδα μας μαζί με την Έγκερ και τους Ρώσους θα διεκδικήσουμε τις τρεις πρώτες θέσεις του Ομίλου. Η Σπαρτάκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και διαθέτει στις τάξεις της παίκτες που έχουν αγωνιστεί παλαιότερα στην Εθνική Ρωσίας. Είναι μια ομάδα έμπειρη και πολύ οργανωμένη».
Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας απο το ΟΤΕ Sports TV είναι οι: Μιχαΐλο Τσίριτς (Σερβία) ,Γκεμ Φίλικσακ (Τουρκία)
Εισιτήρια θα πωλούνται πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο του κολυμβητηρίου

Αναλυτικά η σύνθεση της Βουλιαγμένης
1.Τσαλκάνης Κώστας (τερμ.)
2.Μυλωνάκης Μανώλης
3.Χατζηδάκης Γιώργος
4.Κομάντινα Άντρια
5.Βελώνιας Γιάννης
6.Λουιζίδης Χρήστος
7.Αφρουδάκης Χρήστος
8.Καρούντζος Διονύσης
9.Βλαχόπουλος Άγγελος
10.Γούνας Αλέξανδρος
11.Τίγκας Δημήτρης
12.Βουλγαράκης Μάνθος
13.Πρωτονοτάριος Στέλιος (τερμ)

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 guests και κανένα μέλος