aminiasΧειμερινό Πρόγραμμα Προπονήσεων Περιόδου 2015 – 2016

(Έναρξη της αθλητικής περιόδου 2015 -2016, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015)

Οι διακοπές και η «ξεκούραση», πέρασαν και έτσι την Τρίτη 1 Σεπτέμβρη, η «Αθλητική Οικογένεια» του ΑΜΕΙΝΙΑ, δίνει το σύνθημα της έναρξης της νέας πορείας. Ξεκινά μια ακόμη συναρπαστική διαδρομή, λέγοντας ΝΑΙ στην προσπάθεια και στον κόπο, με επιμονή και ισχυρή θέληση, αρχίζουν οι προπονήσεις της αθλητικής περιόδου 2015-2016.

Η νέα χρονιά για μια ακόμη φορά φέρνει την υπόσχεση – παράδοση του σωματείου μας, ότι θα είναι ένα ταξίδι επιτυχιών και όμορφων εικόνων, μέσα από την άθληση και το συναγωνισμό.

Επίσης, με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, ξεκινά με υπευθυνότητα για μια ακόμη χρονιά, ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων, τις σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας και γενικότερα για όποια σχολή έχει αθλητικές εξετάσεις.

Στα εξειδικευμένα γκρουπ προπόνησης θα προπονούνται οι αθλητές και αθλήτριες, γεννημένοι το 2002 και πριν.

Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2003 και μετά, θα ακολουθούν τις προπονήσεις του τμήματος υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου, έχοντας δύο επιλογές προπόνησης για τις καθημερινές και μία για το Σάββατο. Αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2003 & 2004 μπορούν να γυμνάζονται με τα γκρουπ εξειδικευμένης προπόνησης, μετά από έγκριση των προπονητών, έχοντας έτσι ακόμη μία επιλογή προπόνησης.

Στις καθημερινές η πρωινή προπόνηση, για όσους αθλητές και αθλήτριες προβλέπεται, αυτή θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον αρχιπροπονητή του σωματείου, όπου θα καθορίζεται ο τόπος και η ακριβής ώρα προπόνησης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος