Το μέλλον του τόπου μας καθορίζεται από τις επιλογές όλων μας

Η κρίσιμη ώρα των τοπικών και περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών πλησιάζει. Στις 18 και 25 Μαΐου θα αναμετρηθούν δύο πολιτικές. Πρόκειται για μια αναμέτρηση βαθιά πολιτική, ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους και αντιλήψεις,  που θα καθορίσει τις μετέπειτα εξελίξεις και την ίδια μας την ζωή.

Από την μία πλευρά είναι η αντίληψη της νεοφιλελεύθερης λογικής των μνημονίων, της άγριας λιτότητας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων και του ξεπουλήματος των πάντων και από την άλλη, η δική μας αντίληψη για μια κοινωνία της δικαιοσύνης, που θα αντισταθεί και θα ανατρέψει τις μνημονιακές πολιτικές, εισάγοντας ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ κράτους και κοινωνίας.

Φίλες και φίλοι.

Το μέλλον του τόπου μας καθορίζεται από τις επιλογές όλων μας. Η μία επιλογή είναι να εκλέξουμε αυτούς που χρόνια τώρα εκφράζουν τα συμφέροντα των εγχώριων και ξένων μεγαλοεπιχειρηματιών, που θησαυρίζουν σε βάρος της Ελλάδας και του λαού της. Η άλλη επιλογή είναι να εκλέξουμε εκείνους που εκφράζουν τον λαό και το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να ζουν με αξιοπρέπεια. Εκείνους που θα αγωνιστούν με Δύναμη Ζωής για τους ανέργους, τους αστέγους, τους ασθενείς, τα ΑμεΑ, τις νέες μητέρες, τη ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ που πλήττεται από την ανεργία και μεταναστεύει στο εξωτερικό.

Ή θα επιλέξουμε όλους αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα, ή εκείνους που θα αγωνιστούν με Δύναμη Ζωής, για την επαναθεμελίωση του «τοπικού», όχι μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της δημοκρατίας. Εκείνους που θα κινητοποιήσουν πολίτες και όχι ψηφοφόρους. Εκείνους που θα  ανοικοδομήσουν το χωριό, την πόλη, την περιφέρεια, την ίδια τη χώρα.

Ή θα επιλέξουμε όλους αυτούς που κορόιδεψαν και πρόδωσαν τον ελληνικό λαό ασελγώντας στο ίδιο του το μέλλον, ή με Δύναμη Ζωής θα αποφασίσουμε στις 18 του Μάη, να συμμετέχουμε ενεργά στον επαναπροσδιορισμό των κοινωνικών σχέσεων, ώστε ο πολίτης να ακούγεται, να συνδιαμορφώνει και να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων. Αποφάσεις που θα αλλάξουν την Περιφέρεια Αττικής, από τριτοκοσμική που είναι σήμερα με ευθύνη της απερχόμενης αρχής, σε μία περιφέρεια της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η αδιαφάνεια, ο παλαιοκομματισμός και η διαπλοκή στη διαχείριση των απορριμμάτων, στο παραλιακό μέτωπο, στις πρωτοβάθμιες μονάδες περίθαλψης, στο αποχετευτικό, στη μεταφορά των μαθητών, ήταν η επιλογές της διοίκησης του χθες. Και στο χθες θα μείνουν.

Γιατί ήρθε η ώρα, να αλλάξουμε τα δεδομένα. Με Δύναμη Ζωής, θα επιβάλλουμε τους όρους και τους κανόνες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Αττικής, στέλνοντας το μήνυμα για την ευρύτερη κοινωνικοπολιτική ανασυγκρότηση της χώρας. Με Δύναμη Ζωής, θα ανατρέψουμε την κατάσταση που μας συνθλίβει και θα διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει. Ελάτε όλοι μαζί να δώσουμε ξανά Ζωή στην Περιφέρεια Αττικής, με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, ανθρωπιά και σεβασμό προς τον πολίτη. 

Σπύρος Πάντζας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος