Αγαπητή Φίλη, Αγαπητέ Φίλε,
Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Σε συνέχεια της αληθινής, πολυετούς και αμφίδρομης σχέσης που έχουμε δημιουργήσει δια μέσου του χώρου της υγείας όπου υπηρετώ ως φαρμακοποιός αλλά και από τη συμμετοχή μου και την ενασχόληση μου με τα κοινά, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη που μου έχετε προσφέρει απλόχερα αλλά και συνεχίζετε να μου δείχνετε από το έτος 2006 ως σήμερα, καθώς με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο Βούλας αλλά και με είχατε πάντα στην καρδιά σας.
Οι επιθυμίες μας ταυτίζονται… Επιθυμούμε, Θέλουμε, Απαιτούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Οι σκέψεις μας συναντιούνται και ενώνονται… Οι στόχοι μας είναι κοινοί για ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και για κάθε προσπάθεια που θα επιφέρει το μέγιστο καλό για το δήμο μας, για τον τόπο μας.
    Η Τοπική αυτοδιοίκηση ανάγεται σιγά σιγά, ειδικότερα μετά το Θεσμικό Πλαίσιο του «Καλλικράτη», σε πυρήνα τοπικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης της ποιότητας ζωής των πολιτών, αρκεί να διοικείται από ανθρώπους που γνωρίζουν, από ανθρώπους που πραγματικά επιθυμούν να υπηρετήσουν τα «κοινά», το συνάνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στις πόλεις τις οποίες ζουν, από ανθρώπους ανεξάρτητους χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με αξίες και ιδανικά, πραγματικά ηθικούς, όπου όλες οι κινήσεις τους χαρακτηρίζονται από διαφάνεια, από ανθρώπους που γνωρίζουν τις γειτονιές, τους τοπικούς συλλόγους, τα τοπικά προβλήματα, από ανθρώπους που ήταν παρόντες στα δημοτικά συμβούλια και εκπροσωπούσαν σωστά και θεσμικά τον πολίτη, από ανθρώπους που δεν είναι καιροσκόποι, συμφεροντολόγοι και τυχοδιώκτες οι οποίοι «κυνηγούν» θέσεις και ψάχνουν  απεγνωσμένα να πιαστούν από βάρκες, απλά και μόνο για να σώσουν τον εαυτό τους ή καλύτερα για να τον κρατήσουν στην επιφάνεια μιας κακής δημοσιότητας.
Οι επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι κρίσιμες καθώς θα διεξαχθούν σε ένα χρονικό πλαίσιο αρκετά δύσκολο για τη χώρα μας, η οποία πέρασε και περνά μια βαθύτατη οικονομική κρίση αλλά και ταυτόχρονα μια κοινωνική κρίση αλλά και κρίση αξιών.
Το παιδί, ο ηλικιωμένος, η οικογένεια, η γυναίκα, ο άπορος, η νέα γενιά, ο εθελοντής, ο άνθρωπος με κάθε μορφής προβλήματα και ανάγκες, το φυσικό περιβάλλον, το αδέσποτο ζώο, όλοι μέρος της καθημερινής μας ζωής, όλοι μέρος της κοινωνίας μας με βαθύτατα προβλήματα περιμένουν ειλικρινή και πραγματική στήριξη.
Οι εκλογές αυτές έρχονται στο μεταίχμιο μιας νέας μεταβατικής περιόδου και για αυτό τον λόγο θα κρίνουν και θα καθορίσουν τελεσίδικα το μέλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση για τα επόμενα πολλά χρόνια.
Η θητεία των νέων δημοτικών αρχών θα είναι πλέον πενταετής, σημείο που απαιτεί να αυξηθεί η εγρήγορση μας αλλά κυρίως η κρίση μας και η αποφασιστικότητά μας ώστε να πάμε να ψηφίσουμε αλλά κυρίως να ψηφίσουμε σωστά. Είναι η στιγμή όπου η απόφασή μας δεν θα αναδείξει μόνο ένα νέο σύγχρονο μέλλον, αλλά αυτό που απαιτούν οι καιροί… Ένα ανθρώπινο μέλλον όπου ο άνθρωπος απαιτείται να είναι στο κέντρο κάθε πολιτικής απόφασης με σκοπό την ενίσχυση, τη στήριξη και την αλληλοβοήθεια.
Για τους παραπάνω λόγους γίνεται επιτακτική ανάγκη της επιλογής ανθρώπων οι οποίοι θέτουν σε προτεραιότητα την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας, υγείας και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, την τόνωση της απασχόλησης, την ηθική και τη διαφάνεια, την ενίσχυση της παιδείας και της δια βίου μάθησης, τη δημιουργία έργων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την αξιοποίηση εθελοντικών ομάδων, φορέων και Συλλόγων για το καλό του κοινωνικού συνόλου και του Δήμου, τη στήριξη του πολιτισμού και του αθλητισμού με έργα.
Πολλοί, με χαρακτηριστικά απραξίας και παθητικότητας, φανερές ή κρυφές υποσχέσεις εμπορευματοποίησης και εξυπηρέτησης συμφερόντων, αλλοίωσης περιβαλλοντικών στοιχείων, καταστρατήγησης κάθε σημείου της ποιότητας ζωής, διεκδικούν να αναλάβουν ή να αναλάβουν ξανά (από άλλο θεσμικό αξίωμα πλέον) την τύχη του Δήμου μας όπως και της ζωής μας.
Απαιτείται να θυμηθούμε και να αναλύσουμε πεπραγμένα, να επιλέξουμε τα σωστά και τα φερέγγυα προγράμματα που δεσμεύουν το μέλλον μας και των παιδιών μας, να αντικαταστήσουμε πρόσωπα τα οποία δεν προσέφεραν στο κοινό καλό ή να επιλέξουμε ξανά όσα το έπραξαν, να χαράξουμε ευαίσθητες πολιτικές για τον τόπο που ζούμε. Επιλέγουμε τους ανθρώπους εκείνους που νοιάστηκαν για εμάς, που μας στήριξαν τη δύσκολη στιγμή μας, που μας προσέφεραν, που ήταν δίπλα μας, που δεν αδιαφόρησαν, που ενίσχυσαν κάθε δομή υπέρ του ανθρώπου, του φυσικού περιβάλλοντος, κάθε αξίας και ιδανικού.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ΣΑΣ ΚΑΛΩ, όλους μαζί, με την εμπιστοσύνη που απλόχερα μου προσφέρατε, να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία και να εμπιστευθείτε τη Δημοτική  Παράταξη της Εργασίας, της Ουσιαστικής Προσφοράς, της Στήριξης του Πολίτη, της Ευαισθησίας, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και ταυτόχρονα υποψήφιο Δήμαρχο κο Σπύρο Πανά. Με Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά, τον ικανό και αδιάλειπτα εργαζόμενο δήμαρχο για τις τρεις πόλεις μας και τον πλέον ενιαίο δήμο μας, ο Δήμος των τριών πόλεων Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να έχει την αίγλη που του αξίζει και να αναπτύσσεται στο πλαίσιο που ορίζει το καθεστώς της «κηπούπολης».
Με αυτές τις σκέψεις αλλά και παρακολουθώντας το έργο που ξεκίνησε ο δήμαρχός μας κος Σπύρος Πανάς για μια πόλη πρότυπο εύρυθμης λειτουργίας αλλά και υπόδειγμα περιβαλλοντικού κάλλους, σας ανακοινώνω ότι σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το νυν αλλά και υποψήφιο Δήμαρχο Σπ. Πανά. Τονίζω την απόλυτη στήριξη μου στο πρόσωπό του, καθώς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όπου και ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, έχει να επιδείξει μόνο έργο και έργο σε όλα τα επίπεδα. Η στήριξή μου στο Σπύρο Πανά δυναμώνει, αν σκεφτεί κανείς ότι πραγμάτωσε όλα τα παραπάνω στο βαθμό που ήταν δυνατό, σε μια μεταβατική διοικητικά για το δήμο περίοδο – λόγω της ενοποίησης των τριών δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης -, με ελάχιστα κονδύλια λόγω της περικοπής της κρατικής ενίσχυσης και των δαπανών από την πολιτεία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, με εμπόδια που προκαλούσαν συνέχεια εσωτερικοί και μη «αντιπολιτευόμενοι», οι οποίοι το μόνο που είχαν σκοπό ήταν να προάγουν τον εγωκεντρικό και τυχοδιωκτικό χαρακτήρα τους με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τόπο μας, καθώς και με πολύ λιγότερα εργατικά χέρια βοηθείας λόγω των παύσεων δημοτικών υπαλλήλων, λόγω απουσίας νέων προσλήψεων και φυσικά της κινητικότητας – διαθεσιμότητας υπαλλήλων κ.α.
Σε συνέχεια της αμφίδρομης σχέσης που αναπτύξαμε με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και την αγάπη μου προς εσάς και το δήμο μας, σας ζητώ τη συνέχεια της εμπιστοσύνης σας και της στήριξής σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να δυναμώσει η επιθυμία για προσφορά και για δημιουργία έργου προς τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, προς κάθε πολύτιμη έννοια, ιδανικό και αξία.
Ειλικρινείς κουβέντες για το μέλλον που μας αξίζει… από καρδιάς!

 
Με Ιδιαίτερες Ευχαριστίες
Τζούλια (Ιουλία) Γερακιού - Φαρμακοποιός
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΒΒ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 guests και κανένα μέλος