Βούλα 31 Μαίου 2011

την εφημερίδα  «ΕΒΔΟΜΗ»


Υπ’ όψιν κ. Κώστα Βενετσάνου

 

Σχετικά με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας το Σάββατο 28/5/2011, με τίτλο «Τελεσίγραφο από τον Δήμαρχο των 3Β», που αναφέρεται στο ρεπορτάζ της συνάντησης του Δημάρχου με τους αθλητικούς φορείς του Δήμου, επιτρέψτε μου να συμπληρώσω την παράλειψη του ρεπορτάζ να αναφερθεί στην παρέμβαση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, της αντιπροσωπείας του Πρωτέα Βούλας, στην οποία εκτός από τον υπογράφοντα συμμετείχαν η αντιπρόεδρος κα Βάσω Πετρίδη και ο Γραμματέας του συλλόγου μας κ. Παύλος Βαλαής.

 

Στην παρέμβαση αυτή, όπως μπορείτε να διασταυρώσετε από τα μαγνητοσκοπημένα πρακτικά που κρατήθηκαν, υπογραμμίσαμε τη συμφωνία μας με την προσπάθεια του Δημάρχου  για πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα στις δραστηριότητες των αθλητικών σωματείων της πόλης, η οποία κατά τη γνώμη μας θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις δραστηριότητες του Πρωτέα και άλλων αθλητικών συλλόγων.

 

Στα πλαίσια αυτά δεσμευτήκαμε και ξεκινάμε άμεσα ενέργειες για την πλήρη νομιμοποίηση της λειτουργίας της καντίνας – στέκι  των εκατοντάδων αθλητών και συνοδών τους στις προπονήσεις και τους αγώνες.

 

Υπογραμμίσαμε επίσης το γεγονός ότι ο Πρωτέας συσπειρώνει σήμερα, στις ακαδημίες και τα αγωνιστικά του τμήματα 540 περίπου παιδιά, αγόρια και κορότσια, τα οποία κατά τον ελεύθερο χρόνο τους γυμνάζονται και διαπαιδαγωγούνται από παιδαγωγούς γυμναστές αποφοίτους ΤΕΦΑΑ.

 

Διευκρινίσαμε επίσης, ότι οι συνδρομές των γονέων – ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν) – χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη των εξόδων αποζημίωσης των προπονητών, προμήθειας αθλητικού εξοπλισμού καθώς και συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, για τις οποίες οι δημοτικές αρχές ουδέποτε έχουν ενδιαφερθεί πρακτικά.

 

Τονίσαμε ακόμη ότι ο Πρωτέας έχει εξελιχθεί,  χάρις στην εθελοντική δουλειά δεκάδων συμπολιτών μας, σε μια πολυπολιτισμική κυψέλη παιδιών της πόλης μας, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, χρώματος ή οικονομικής δυνατότητας. Το γεγονός αυτό είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει και ο ίδιος ο Δήμαρχος κατά την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας, στο μπάσκετ γυναικών, όπου συμμετείχε η ομάδα μας προβάλλοντας τη Βούλα πανελλαδικά.

Ο στόχος άλλωστε των αγωνιστικών τμημάτων δεν είναι άλλος από αθλητικές διακρίσεις που θα γίνουν μαγνήτης έλξης όλων και περισότερων παιδιών στα γήπεδα.

 

Για το σκοπό αυτό άλλωστε δηλώσαμε την ετοιμότητά μας να συμβάλλουμε με τη διάθεση έμψυχου και αθλητικού υλικού και σε άλλα γήπεδα στα οποία δεν αγωνίζεται ο Πρωτέας ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να αθληθούν, δείχνοντας κατανόηση στη σημερινή γενικότερη οικονομική κατάσταση και στη δήλωση του Δημάρχου ότι δεν έχουμε να περιμένουμε οικονομικά τίποτα από το δήμο και ότι πρέπει να απευθυνθούμε σε οικονομικά εύρωστους συμπολίτες μας.

 

Πιστεύουμε ότι ο κύριος Κώστας Βενετσάνος, που, εκπροσωπώντας την εφημερίδα σας, τίμησε με την παρουσία του την τελετή λήξης του τουρνουά «Αγγέλα Μικεδάκη», την περασμένη Κυριακή, μαζί με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό και πλήθος πολιτικών και Δημοτικών παραγόντων, είχε την ευκαιρία και προσωπικά να διαπιστώσει το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Πρωτέα μας, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 30 ολόκληρα χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και στην πόλη.

 

Σας  ευχαριστώ για την φιλοξενία


Γιάννης Μεϊμάρογλου

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 319 guests και κανένα μέλος