gamos-2H ΗΛΕΚΤΡΑ θα μας λείψει αυτή την εβδομάδα (και την άλλη) λόγω του ευτυχούς γεγονότος του γάμου της, με τον σύντροφό της MIXAΛΗ Στεφανίδη, που επέλεξε για να πορευτούν μαζί στη ζωή τους.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγ. Νεκταρίου, στο Πανόραμα Βούλας, το περασμένο Σάββατο 6 Ιουλίου, ενώπιον συγγενών και φίλων.

Το μυστήριο τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Κονσολάκης και ο πατήρ Χρ. Αντωνίου με υποδειγματικό τρόπο (εντυπωσίασαν). Κουμπάροι η Αικατερίνη Λουλάκη και ο Ιμάντ Ζέιν.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Σπυράγγελος Πανάς, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο βουλευτής Γιώργιος Πάντζας και ο πρ. Υφυπουργός Οικονομικών & Εξωτερικών Πέτρος Δούκας.

Τη νύφη συνόδευσαν ο πατέρας της Κώστας Βενετσάνος και ο αδελφός της Κωστής. Ο πατέρας της νύφης, αφού φίλησε το γαμπρό του είπε - και τα αναφέρουμε για το συμβολισμό τους. «Δεν στην παραδίδω, γιατί δεν μου ανήκει. Η Ηλέκτρα είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, όπως κι εσύ. Αυτό προδιαγράφει μια καλή προοπτική για να πορευθείτε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή. Τη συνοδεύω λοιπόν μέχρις εδώ και σας δίνω την ευχή μου, να ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι».

Ενδιαφέρον είχε και η ρήση του πατέρα Γεωργίου Κονσολάκη, ενθυμούμενος τα φοιτητικά του χρόνια, στην ερώτηση καθηγητή του γιατί ο Θεός έπλασε τη γυναίκα, αφού είχε κοπεί 4 φορές στο μάθημα, διάβασε την απάντηση στην υποσημείωση της ερώτησης: «η μονάδα είναι απαξία...»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος