Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών, πιστή στις καταστατικές της αρχές, με μέλημά της την έμπρακτη βοήθεια στις Ελληνικές χορωδίες και στους νέους μουσικούς αλλά και στους μαέστρους που ασχολούνται με την Ελληνική χορωδία, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου & 2ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου στον Βόλο το 2007 και στη Θεσσαλονίκη το 2008 αντίστοιχα, προχωρά στη διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Ωδείο.
 
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες του Ελληνικού Ωδείου στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας & Πεντέλης 2).
Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι ο Μίλτος Λογιάδης διακεκριμένος Αρχιμουσικός, Διευθυντής Ορχήστρας και Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και η Χριστίνα Γιαννακοπούλου, Καταξιωμένη Σολίστ, Καθηγήτρια Μονωδίας με πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
 
Το Θέμα του Σεμιναρίου είναι :
Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας
 
Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει επίσης υποδειγματική διδασκαλία και συναυλία.
Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.
 
Λήξη υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016.         Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρόσθετη προτεραιότητα στους ενεργά συμμετέχοντες. Οι παρτιτούρες των έργων του σεμιναρίου θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στους ενδιαφερόμενους μετά την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής τους και την πληρωμή της προκαταβολής.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
Στέγη Ελληνικών Χορωδιών : website : www.stegi-chorus.gr,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
210-6375420, 6981-386802, 6936-773337, 6945-159679
Ελληνικό Ωδείο : website : http://www.hcma.gr, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Λεωφόρος Κηφισίας & Πεντέλης 2 Μαρούσι, 210-6140030
 
Ο κάθε ενδιαφερόμενος παρακαλείται να συμπληρώσει την Δήλωση Συμμετοχής και να την στείλει στην Στέγη Ελληνικών Χορωδιών με φαξ στο      210-6196801 η με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στην διεύθυνση μαζί με την κατάθεση της προκαταβολής των 20 Ευρώ για την κατοχύρωση θέσης στο Σεμινάριο.
 
Υπεύθυνοι Οργάνωσης Σεμιναρίου Στέγης Ελληνικών Χορωδιών :
Θωμάς Λουζιώτης, Πρόεδρος – Δ/ντής Χορωδιών,
Νίκος Καριώτης, Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Επιμόρφωσης, Συνθέτης
Γιώργος Γεωργόπουλος, Γενικός Γραμματέας – Μουσικός – Επικοινωνιολόγος
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος