• Μίσθωση της καντίνας στο Λιμανάκι Μαλτσινιώτη...
  • Face Control στις Πλαζ;...

Στιγμιότυπα συνεδρίασης του Δ.Σ. Βουλιαγμένης


Η Βουλιαγμένη συνεδρίασε απόντος κατά το μεγαλύτερο μέρος του Δημάρχου, ήσυχα κι απλά. Τα θέματα έρρεαν ως νεράκι, όλα ομόφωνα.

Λιγάκι σκόνταψαν στη μίσθωση της καντίνας στο Λιμανάκι Μαλτσινιώτη, όσον αφορά την τιμή εκκίνησης, που ο Δ. Γεωργουλόπουλος θεώρησε υπερβολική (50.000 ευρώ). Η σύμβαση ορίζεται μέχρι το τέλος του χρόνου.


Μετά από συζήτηση τους μεν να ζητούν μείωση (Κυριακόπουλος, Καραγιώργος) και της Ειρ. Παναγοπούλου να προτείνει να παραμείνει στα ίδια, γιατί το μέρος μαζεύει ιδιαίτερο κόσμο και πρέπει να την πάρει κάποιος καλός επιχειρηματίας.


Τη λύση έδωσε ο πρόεδρος Δ. Κοντονής που πρότεινε εκκίνηση στα 30.000 μέχρι 31/12/08 και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Μετρημένοι θα εισέρχονται στις πλαζ

Face control;


Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε στο 13ο θέμα τον καθορισμό ανώτατου αριθμού εισερχομένων στις οργανωμένες πλαζ του Αστέρα και του ΕΟΤ. Ορισε δε 1000 άτομα για τον Αστέρα και 2000 για την πλαζ. Οι λόγοι όπως είπε είναι ότι η χωρητικότητα αυτή είναι το μάξιμουμ. Όταν ξεπερνιέται ο αριθμός αυτός και η θάλασσα δεν είναι καθαρή και τα αυτοκίνητα πολλαπλασιάζονται και τα πολλά άτομα μπορούν να επιφέρουν ζημιές στην πόλη.

Στις ερωτήσεις των συμβούλων της μειοψηφίας πώς θα καθορίζεται αυτό, απάντησε ότι είναι νούμερο ώρας και όχι ημέρας. Δηλαδή στην ώρα 1000 ή 2000 άτομα!!

Ο Ιάσωνας Κυριακόπουλος ζήτησε να μάθει αν η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα κάποιας στατιστικής έρευνας ή είναι μία απλή εκτίμηση για να πάρει την δεύτερη απάντηση.

Απόφαση στο πόδι τη χαρακτήρισε ο Δ. Γεωργουλόπουλος, ο οποίος - κατά τα άλλα - δεν τη βλέπει αρνητικά.

Παρά τις ασάφειες και την προχειρότητα της πρότασης ψηφίστηκε ομόφωνα.


Σ.Σ. Η πρόταση παρ’ ότι ψηφίστηκε δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί.

Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως «πόρτα» για ανεπιθύμητους στις εισόδους των πλαζ. Να μου το θυμηθείτε θα έχουμε παρατράγουδα…


Πάει και το αγνάντεμα στο ηλιοβασίλεμα


Απαγορεύσεις και στους λόφους και τις ραχούλες επιβάλλουν οι δημοτικοί άρχοντες εν όψει της θερινής περιόδου για να προφυλάξουν τα δάση από τις φωτιές. Τέρμα η ρέμβη στο ηλιοβασίλεμα από τα υψώματα. Με τη δύση του ήλιου πλέον στη Φασκομηλιά και στο λόφο του ΛΟΚ δεν θα μπορεί να ανεβαίνει κανείς. Κάποιοι πρότειναν και το λόφο έναντι του νεκροταφείου αλλά υπήρξαν αντιδράσεις γιατί τον περπατάει πολύς κόσμος. Πάλι καλά.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 444 guests και κανένα μέλος