Η ΠΟΣΕ ΚΕΠ συμμετέχει στην απεργία της 18 Οκτώβρη δυναμώνοντας τη φωνή της με τη φωνή του δίκιου, της αξιοπρέπειας, του αγώνα.

Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Μας καταδικάζουν σε αδιέξοδα για να πληρωθούν οι δανειστές. Μας στερούν την ελπίδα και κάθε προοπτική αξιοπρεπούς ζωής για να γίνουν οι τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλέμποροι, μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλοκατασκευαστές και μεγαλοκλινικάρχες πιο ανταγωνιστικοί. Παραδίδουν στο μεγάλο κεφάλαιο τη γη, τα λιμάνια, όλο τον πλούτο της χώρας. Καταδικάζουν τα παιδιά μας στη μόνιμη ανεργία.
Στο γενικό σχέδιο απαξίωσης της υγείας, της παιδείας, απαξιώνουν και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Πολλά ΚΕΠ υπολειτουργούν εξαιτίας την απόλυση συμβασιούχων εργαζομένων, τον πανάρχαιο εξοπλισμό, το δυσανάλογο αριθμό υπαλλήλων με τον όγκο των υποθέσεων στα ΚΕΠ.

Τέρμα η κοροϊδία.
Αυτοί που μας οδήγησαν στην κρίση, αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κρίση, τώρα μας παίρνουν και τη μπουκιά από το στόμα για να διατηρήσουν τα τεράστια πλούτη τους. Το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια.
Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.

Δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλο. Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία. Απορρίπτουμε τα μέτρα σας και τα μνημόνιά σας.

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 410 guests και κανένα μέλος