Μας κορόιδεψε ο Τσίπρας· να μην αφήσουμε να μας κοροϊδέψει ξανά!



Μεσούντος του Αυγούστου και εν όψει της απόλυτης φοροκαταιγίδας που θα πλήξει το λαό από τα μέσα του Σεπτέμβρη, ο αναξιόπιστος πλέον Τσίπρας προκάλεσε εκλογές προκειμένου να υποκλέψει για άλλη μια φορά την ψήφο του ελληνικού λαού για να εφαρμόσει το 3ο και φαρμακερό μνημόνιο.

Ενα μνημόνιο που φέρνει όσα υπέγραψαν και δεν εφάρμοσαν οι προηγούμενοι στα δύο πρώτα μνημόνιο και ακόμη πιο σκληρά και δυσβάσταχτα μέτρα.

Αραγε αυτό ήταν το “κοστολογημένο” πρόγραμμα που μας δήλωνε προεκλογικά;;

Τι μας φέρνει το 3ο μνημόνιο;

― ΕΝΦΙΑ για πάντα...

― Αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης και στα φυσικά πρόσωπα

― Αυξήσεις ΦΠΑ με αναδρομική ισχύ!

― Κρυφό φόρο στα ενοίκια

― Κατώτατη σύνταξη 392 ευρώ

― Συνταξιοδότηση για όλους στα 67

― Εξαφάνιση των αγροτών με διπλασιασμό του φόρου, με αύξηση της μπροστάτζας φόρου, με περικοπή επιστροφής ΦΠΑ, με μείωση του πετρελαίου κίνησης, και... και...

― 23% ΦΠΑ στην Παιδεία (φροντιστήρια, ιδιωτικά κλπ.)

Είναι τραγικό να πληρώνει ο ελληνικός λαός τις Τράπεζες, τα κομματικά τραπεζώματα δεκαετιών και την τιμωρητική νεοφιλελεύθερη νοοτροπία της ΕΕ. που μόνο εποχές του Ράιχ θυμίζουν.

H Ελλάδα αντιμετωπίζεται πλέον επίσημα ως αποικία. Τα αεροδρόμιά της περνάνε στο γερμανικό δημόσιο, κληροδοτήματα υπέρ του δημοσίου στο εξωτερικό δίνονται αντί πινακίου φακής στους επιτήδιους. Ακολουθούν λιμάνια, ενέργεια και να περιμένουμε και το νερό.

Ο λαός μίλησε με το δημοψήφισμα που πέταξε στο καλαθο των αχρήστων ο Τσίπρας. “Οχι άλλα μέτρα”, αλλά οι στόχοι του Τσίπρα ήταν άλλοι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται.

Οι βουλευτές που δεν ψήφισαν τα μέτρα και αντιστάθηκαν στον εκμαυλισμό της “καρέκλας” συγκρότησαν νέα κοινοβουλευτική ομάδα και κατέρχονται στις εκλογές με το όνομα “Λαϊκή Ενότητα”.

Οι εκλογές πλέον δεν δίνουν λύση. Εκφυλίστηκαν όλα τα κόμματα, αυτοδιαλύθηκαν μέσα στην αναξιοπιστία τους και την κληρονομική τους συνέχεια...

Χρέος λοιπόν του κάθε Ελληνα πολίτη, να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Μας κορόιδεψε ο Τσίπρας· να μην αφήσουμε να μας κοροϊδέψει ξανά!

Συσπείρωση σε ένα νέο Ενιαίο Απελευθερωτικό Μέτωπο για την αντιμετώπιση της εξαφάνισης της Ελλάδας και του λαού της.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος