Αναλυτικά τα αποτελέσματα πανελλαδικά

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μπήκαν στη Βουλή και στην κυβέρνηση

ekloges-2015-panelladikaΑναλυτικά τα αποτελέσματα πανελλαδικά, όπως τα δείχνει το Υπουργείο Εσωτερικών σήμερα Δευτέρα 26 Ιανουαρίου σε δείγμα 99,44%

Και τα δύο κόμματα - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, διέψευσαν όλες τις δημοσκοπήσεις, όλων των εταιρειών μέτρησης, αποδεικνύοντας ότι ή δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους ή ήταν κατευθυνόμενοι.

Γιατί ακριβώς επειδή έδιναν ψευδή στοιχεία, απέτρεψαν κάποιους που δεν ψήφισαν για παράδειγμα τους ΑΝ.ΕΛ. με το σκεπτικό της χαμένης ψήφου.

Δεν θα μιλήσουμε για την τρομοκρατία και τρομολαγνεία, που «έσπερνε» σε καθημερινή βάση η Νέα Δημοκρατία.

Το Ποτάμι αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δεί ότι ανεδείχθηκε από την Αττική. Η επαρχία δεν το ψήφισε. Είναι κόμμα αθηνοκεντρικό και βεβαίως «παραθυράτο», διότι η επαρχία δεν βλέπει όλα τα γυάλινα παράθυρα και επομένως δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα για το ΠΟΤΑΜΙ.

Την έκπληξη έκανε η ΤΕΛΕΙΑ του Γκλέτσου, ο οποίος ξεκίνησε μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές και κατάφερε να ξεπεράσει κόμματα της Βουλής!

 

Αλλη μία έκπληξη ήταν το ποσοστό που έφερε η Ενωση Κεντρώων (Βασίλης Λεβέντης) 5,11% που ξεπέρασε αυτό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Α' Θεσσαλονίκης (4,12%), όπου ήταν υποψήφιος ο Ε. Βενιζέλος
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος