Τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ» επιβεβαίωσαν



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δήμου



Ο Δήμος Κρωπίας έχει επιδείξει και αποδεικνύει καθημερινά την φροντίδα των σχολικών εγκαταστάσεων με κάθε τρόπο και μέσον. Θεωρεί πρωτεύον θέμα την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας της νέας γενιάς και δρα άμεσα για την επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται στα σχολεία.

Μόλις ενημερώθηκε για την διασπορά ακατανόητων πληροφοριών πιθανούς ύπαρξης ινών αμιάντου στο πλαστικό δάπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου, προκαταβολικά απάντησε ότι δεν υφίσταται θέμα, συμβουλευόμενοι μηχανικούς της Υπηρεσίας και άλλους αρμόδιους σχετικούς με το θέμα.

Η εμμονή όμως των αποδεδειγμένα κινδυνολογούντων, μας ανάγκασε να αποστείλουμε δείγματα του δαπέδου στο πλέον έγκριτο εργαστήριο της χώρας, αυτό του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ», αφού δεν επείθοντο από τις διαβεβαιώσεις του Δήμου.

Τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ» επιβεβαίωσαν τα αυτονόητα, διαψεύδουν τους κινδυνολογούντες και επισυνάπτονται στο παρόν δελτίο.

Επίσης σας ενημερώνουμε για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του σχολικού συγκροτήματος στον οικισμό Κίτσι Κορωπίου, που αφορούν Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Το ανωτέρω συγκρότημα ευελπιστούμε να λειτουργήσει κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος