Με τη συνδρομή των ΜΑΤ προσπάθησε η ΔΕΗ να διακόψει την ηλεκτροδότηση στον οικισμό των σεισμοπλήκτων στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι, λόγω οφειλών από ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς μέσα στις γιορτές!
 
Ο οικισμός αυτός δημιουργήθηκε μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1999 για τη στέγαση των πληγέντων κατοίκων της περιοχής σε σκηνές και λυόμενα οικήματα. Από τότε διαμένουν εκεί ομάδες αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας (άστεγοι, παλιννοστούντες, αθίγγανοι κλπ.).
 
Στον οικισμό λοιπόν βρέθηκε έσπευσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να διαπραγματευθεί με τους εκπροσώπους του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), για να αποτρέψει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια του οικισμού. Η Περιφερειάρχης εξέφρασε την απορία και τη θλίψη της για τη σπουδή της εταιρείας να προχωρήσει στη σημερινή επιχείρηση, παρά την δέσμευσή της για την πληρωμή μέρους των οφειλών από τους ανεξόφλητους λογαριασμού με κονδύλια της περιφέρειας Αττικής.
 
Η Περιφερειάρχης τόνισε: «Δεν γίνεται να υλοποιείται μια τέτοια επιχείρηση σήμερα με την κακοκαιρία και ενόψει των εορτών, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει η εκπεφρασμένη θέληση και της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, να βοηθηθούν όσα νοικοκυριά δεν είναι σε θέση να πληρώσουν το ρεύμα, ώστε να μην περάσει κανείς συμπολίτης μας μαύρα Χριστούγεννα. Μια συντεταγμένη Πολιτεία ποιεί τη νήσσα 15 χρόνια τώρα και οι συμπολίτες μας αυτή τη στιγμή γνωρίζουν το σκληρό πρόσωπό της μέσω της διακοπής του ρεύματος ενόψει Χριστουγέννων. Έστω και τελευταία στιγμή μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά».
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος