Ξεχωριστή επιτυχία γνώρισε η φετινή διοργάνωση του Χειμερινού Διάπλου της Βουλιαγμένης, που επιμελήθηκαν ο ΝΟΒ και η ιστοσελίδα μαραθώνιας κολύμβησης www.marathonswim.gr.

Περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος και δεκάδες άλλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, γεμίζοντας το χώρο του Ομίλου με το αθλητικό τους πνεύμα, το ήθος και τον ενθουσιασμό τους!

diaplous1Ανάμεσά τους, αρκετά γνωστά ονόματα από το χώρο των κολυμβητικών μαραθωνίων, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές ανοιχτής θάλασσας, διεθνείς αθλητές της υδατοσφαίρισης, τριαθλητές αλλά και μέλη του ΝΟΒ - ερασιτέχνες αθλητές, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν με την παρουσία τους το θεσμό του συγκεκριμένου αγώνα και των διοργανώσεων της ανοιχτής θάλασσας.

Στο αγωνιστικό μέρος, στα 3.500 μέτρα νικητής ανεδείχθη ο Στέλιος Φιλόπουλος ενώ πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες (6η συνολικά) τερμάτισε η Ελίνα Μανθα. Στα 1000μ νικητής της κούρσας ήταν ο Αλέξανδρος Βλάσσης, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Μάνια Μπικώφ !

 

Παράλληλα, με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν και οι μικροί φίλοι στον αγώνα των 150μ: νικητής ο Κων/νος Αμουργιανός (12 ετών) ενώ 11η κατετάγη η Ελένη Αλχανάτη ... 3 ετών!

Tην εκκίνηση έδωσε ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και την απονομή στις γυναίκες έκανε η Μαριάννα Λυμπερτά.diaplous3

Mετά και τις διασταυρώσεις των ηλικιών, ανακοινώθηκαν οι νικητές ανά κατηγορία όπως και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Ο ΝΟΒ ευχαρίστησε την www.marathonswim.gr, τον Ζαχαρία Αλεξανδράκη, την Λίλα Κολοκοτρώνη, για την προετοιμασία του αγώνα και το οργανωτικό του μέρος. Η εμπειρία τους είναι πολύτιμη! H δε χρήση της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης αναβάθμισε την ταχύτητα και ακρίβεια στην έκδοση των αποτελεσμάτων.

 

Ευχαρίστησε τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, για diaplous2την ευγενική τους χορηγία στα μετάλλια.

Ακόμη ευχαρίστησε επιχειρήσεις που στήριξαν τον αγώνα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 guests και κανένα μέλος