Δύσκολα για την αντρική ομάδα του Αρη Βούλας

 

Για την Α1 εθνική κατηγορία, στην οποία συμμετέχει η ανδρική ομάδα του Γ.Σ. ‘Αρη Bούλας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό που κατάφερε στην προηγούμενη αθλητική χρονιά, να παραμείνει στην Α1 κατηγορία δεν φαίνεται ότι μπορεί να το πραγματοποιήσει και φέτος.

Αντίθετα, η γυναικεία ομάδα του ίδιου Συλλόγου που αγωνίζεται στην Β’ εθνική κατηγορία Αττικής έχει 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και διεκδικεί άνοδο.

Η ομάδα γυναικών του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 η οποία επίσης αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, αφού στην περσινή περίοδο κατάφερε να ανέβει στην μεγαλύτερη αυτή κατηγορία όλα δείχνουν ότι φέτος μάλλον θα πέσει στην Α2 κατηγορία.

Αντίθετα, η αντρική ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Αττικής έχει 5 νίκες σε 6 αγώνες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταφέρει να ανέβει στην Α’ κατηγορία Αττικής.

Η ομάδα γυναικών του Α.Σ.ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ που απαρτίζεται από αθλήτριες που πηγαίνουν στο δημοτικό και αγωνίζεται στην Β’ εθνική κατηγορία Αττικής δεν έχει καμμία ελπίδα να παραμείνει στην κατηγορία αυτή, αφού τα παιδία είναι πολύ μικρά στην ηλικία και μαζεύουν φέτος εμπειρίες.

Η αντρική ομάδα του Άρη Βούλας, που συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας Αττικής με 4 νίκες και 2 ήττες μπορεί και έχει τις δυνατότητες να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 guests και κανένα μέλος