Το 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου 2015. Το ήρεμο και θετικό κλίμα που επικράτησε, η όμορφη παρουσία των ομάδων των 9 δημοτικών σχολείων της πόλης, αλλά και η καλή συνεργασία του ΟΑΠΠΑ με τους εκπαιδευτικούς γυμναστές & τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου, συνέβαλαν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και κατά γενική ομολογία ένα ουσιαστικό, διασκεδαστικό αλλά και διδακτικό διήμερο, αφιερωμένο στη μετάδοση του σημαντικού μηνύματος, «ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ», ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό και της ενδοσχολική βία. Για το θέμα αυτό, με το πέρας των αγώνων, τοποθετήθηκε η ψυχολόγος – οικογενειακή θεραπεύτρια Αγγελική Βεργή.
 
Το πρωτάθλημα διεξήχθη, την Παρασκευή 8 Μαΐου με προκριματικούς αγώνες & το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 με τους ημιτελικούς & τελικούς αγώνες, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου Βάρης «Κωνταντίνος Μπαγλατζής».
 
Το διασχολικό πρωτάθλημα διάνθισαν οι μαζορέτες του Αθλητικού Συλλόγου Αμαζόνες Βάρης, όπου μεταξύ των ημιχρόνων των τελικών αγώνων, αλλά και κατά την τελετή λήξης, έδωσαν, με τα χορευτικά τους, ένα ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.
 
Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, από τους μικρούς αθλητές μέχρι και τους διευθυντές των σχολείων, γιατί χωρίς την ουσιαστική συμβολή τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το Πρωτάθλημα. Ανακοίνωσε δε ότι το πρωτάθλημα θα καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για την πόλη.
 
1o-diasxoliko-3b-1Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων.
 
Νικητές οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, τάξεις Γ’ – Δ’ και Ε – Στ.
 
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:
 
ΤΑΞΕΙΣ Γ'-Δ΄
1ο Δημοτικό Βάρης – 3ο Δημοτικό Βούλας :       1-0
 
ΤΑΞΕΙΣ Ε'- ΣΤ'
Δημοτικό Βάρκιζας – Δημοτικό Βουλιαγμένης:   2-1

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος