Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Κρίση & Αθλητισμός» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης Α.Ο.Α σε συνεργασία με την εφημερίδα «Βορεινή» την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 στην αίθουσα που διέθεσαν τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια.
 
 Ο σκοπός της ημερίδας, είχε ως στόχο να αναδείξει το σημαντικότατο ρόλο του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας, στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε σήμερα.
 
Την προσέγγιση του θέματος «Κρίση & Αθλητισμός» ανέλαβαν ο Γιώργος Μαυρωτάς, Βουλευτής Αττικής και 5 φορές Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση, ο Γιώργος Ζαραβίνας Διεθνής, Πρωταθλητής Ελλάδος στο χάντμπολ, ο Δημήτρης Πιέτρης Πρωταθλητής Ελλάδος στα 110 εμπόδια στίβο, ο Περικλής Μπακοδήμος, Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Βόλει, ο Αχιλλέας Κουρέπης, πρώην Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και νυν Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΒΙΚΕΛΛΑΣ» του Δήμου Κηφισιάς, ο Ανδρέας Μαλάτος, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου και ο Μάριος Λουκάτος, Μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης.
 
Η παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και πολλών παιδιών-αθλητών από όλα τα τμήματα που διατηρεί ο Α.Ο Άνοιξης, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ και βόλεϊ συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 
Επίσημη προσκεκλημένη και πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στη Σκοποβολή Άγη Κασούμη η οποία τιμήθηκε για την 37χρονη διαρκή ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 guests και κανένα μέλος