Δημοσιεύαμε στο προηγούμενο φύλλο επιστολή του προέδρου του Αρη Βούλας Στ. Πλακαντωνάκη, για τις επιχορηγήσεις των αθλητικών και όχι μόνο συλλόγων, που έχει δικαίωμα να προβεί μία Δημοτική Αρχή.
Σημειωτέον ότι στο Δήμο 3Β δεν επιχορηγούνται πλέον οι αθλητικοί σύλλογοι εν αντιθέσει με άλλους Δήμους που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον αθλητισμό για να μη βρεθούν τα παιδιά τους ...κάπου αλλού.


Ο Στ. Πλακαντωνάκης είχε στραφεί προς το πρόσωπο του προέδρου Γ. Νιτερόπουλου για τις επιχορηγήσεις, ενώ ο πρόεδρος απαντά ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

Αγαπητέ κ. Στ. Πλακαντωνάκη,

Για να πέσει η μάσκα πρέπει να τη φοράς και εγώ ουδέποτε την έχω φορέσει.
Λυπάμαι διότι το μένος σας εναντίον μου λόγω των διαφορετικών πολιτικών επιλογών μου στην πολύχρονη συνεργασία μας,  κατά το παρελθόν, σας οδήγησε σε μια άδικη επίθεση εναντίον μου.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ταπεινά ελατήρια, σας οδήγησαν στην πράξη αυτή και μάλιστα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας, του Προέδρου του ιστορικού συλλόγου ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ, μετά τα όσα λυπηρά γεγονότα τραυμάτισαν το καλό όνομά του, που από κοινού και με άλλους συνεργάτες είχαμε κατορθώσει να  του προσδώσουμε.
Η άνευ προηγουμένου επίθεσή σας, που μου έγινε πριν δύο χρόνια περίπου όταν αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Γρ. Κασιδόκωστα, φαίνεται ότι συνεχίζεται.
Θυμάστε τότε που αμφισβητούσατε το δικαίωμά μου να συμμετέχω στις Δημ. Εκλογές επειδή ήμουν μέλος του Δ.Σ. του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ, ενώ στο παρελθόν και οι δύο είχαμε συμμετάσχει με την ίδια ιδιότητα, απλά είχαμε ταυτόσημη πολιτική επιλογή, τον κ. Π. Θανόπουλο.
Για το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων κλπ. φορέων, πράγματι προβλέπεται από το άρθρο 202 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, με αποφάσεις όμως του Δημοτικού Συμβουλίου και εφόσον έχει εγγραφεί πίστωση στον οικείο προϋπολογισμό για τον σκοπό αυτό.
Συνεπώς, δεν έχει ευθύνη ο Ο.Α.Π.Π.Α. και πολύ περισσότερο προσωπικά εγώ, που σαν πρόεδρος όπως θα πρέπει να γνωρίζετε έχω υποχρέωση να εκτελώ αποφάσεις του Δ.Σ. και όχι να αυθαιρετώ ή να πράττω κατά το δοκούν.
Επίσης, σας ενημερώνω, όπως άλλωστε γνωρίζετε, υπεύθυνη στα αθλητικά είναι η αντιπρόεδρος του Οργανισμού κα. Αλεξία Καμμένου.

Τελειώντας, τα όσα μου καταλογίζετε προσωπικά για την επίτροπο, σας επαναλαμβάνω και πάλι ότι στη συνάντησή μας, εκτός της παρουσίας μου σαν πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ ήταν παρόντες ο Δήμαρχος κ. Σπ. Πανάς, ο Αντιδήμαρχος Οικ. Υπηρεσιών κ. Ν. Ζαχαράτος, ο Δ/ντης Οικ. Υπ. Του Δήμου κ. Τάγαρης και η Δ/ντρια του ΟΑΠΠΑ κα. Κασίμη την μαρτυρία των οποίων επικαλούμαι.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.Π.Π.Α.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 555 guests και κανένα μέλος