Στιγμιότυπα το Δ.Σ. 3Β

“Λαοπρόβλητος” δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας ζητούσε να αποβάλουν από την αίθουσα, πολίτη που “τόλμησε” να εκφράσει γνώμη!! Ενώ ο αδελφός του Δημάρχου από το ακροατήριο εξέπεμπε απειλές και ύβρεις κατά δημοτικών συμβούλων, που είχαν το θράσος(!) να ψηφίσουν υπέρ της παροχής έγκυρου ιατρικού ανακοινωθέντος. Ο έτερος αδελφός και δημοτικός σύμβουλος έδωσε απάντηση, να μην περιμένουν πλατεία στα Πηγαδάκια. Οι κακές γλώσσες πάντως μιλάνε για ιδιαίτερη φιλία με τον ιδιοκτήτη που ήδη χτίζει!

Τ’ ακούς Γιώργο;

Απ’ την άλλη ο Αντιδημαρχος και δημαρχεύων Σπ. Πανάς έδωσε κατ’ επανάληψιν υπόσχεση ότι η «πλατεία θα γίνει και τα λεφτά θα βρεθούν»!

Αμ το άλλο· που “έσκιζε” τα ιμάτιά του, ο δημαρχεύων, γιατι θέλουν να δώσουν άδεια στο Δήμαρχο, αφού δεν τους το ζήτησε!

“Βιάζεστε να τον πεθάνετε”, ήταν η συχνότατα επαναλαμβανόμενη φράση του.

 

Η μειοψηφία, από την άλλη, ενώ είδαν ότι πήγαν να παραπλανήσουν το σώμα με τις γνωματεύσεις, δεν θέλησε έγκυρη ιατρική γνωμάτευση, γιατί η λέξη εισαγγελέας τους ξένισε ιδιαιτερα. Με τη διαφορά ότι δεν νομιμοποιείται κανένας άλλος, πλην της οικογενείας του και του εισαγγελέα να ζητήσουν ιατρική γνωμάτευση με βούλα και υπογραφές, κι όχι από τον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. που έχουν ακουστεί μύρια όσα εναντίον του!

Και ενώ ο “Καλλικράτης” ορίζει σαφώς τι πρέπει να γίνει, αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Περιφερειάρχη να τον ερμηνεύσει!

Πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος με τέτοιες δικολαβίστικες τακτικές!

“Αλλοί και αλλοίμονο”, όπως θα έλεγε και ο δήμαρχος Γρηγόρης Κασιδόκωστας και θα τους έπαιρνε με το “σκουπόξυλο”, που παρά τις αντιθέσεις μας, εύχομαι να βρεθεί ξανά στο δημοτικό έδρανο, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους... γιατί η έπαρση αποκτάει καλάμι...

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 guests και κανένα μέλος