Εν τρόμω!!

 

τρομοκρατία: η επικράτηση με τον τρόμο, διακυβέρνηση με σκληρά - βίαια μέσα (Σύγχρονο Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας 1961).

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ είμαι τρομοκρατημένη εδώ και πολύ καιρό. Και κάθε ημέρα που περνάει τρομοκρατούμαι περισσότερο.

Και τρομοκρατούμαι ακριβώς με τον όρο που δίνει το έγκυρο λεξικό, όπως γράφουμε παραπάνω.

Η ίδια η ορολογία της λέξης τρομο-κράτος, μιλάει για την τρομοκρατία που μπορεί να προέλθει από το κράτος.

Μειώθηκε η εθνική μας κυριαρχία! (χάσαμε δηλαδή κομμάτι από το ...αίμα μας). Και αναζητώ υπεύθυνους και είναι μπροστά μου, αλλά...

Συρρικνώθηκε η οικονομική μας δυνατότητα και πτωχεύουμε. Ιδρώνω που το σκέπτομαι και αναζητώ υπεύθυνους. Υπάρχουν και είναι πολλοί γνωστοί, αλλά...

Ακούω τις τελευταίες ημέρες για τους “τρομοκράτες” που συνέλαβαν και αναζητούν κι άλλους για βίαιες ενέργειες που επρόκειτο να κάνουν.

Τελικά είμαι προβληματισμένη· ποιον πρέπει να φοβάμαι περισσότερο;

 

Ο λαϊκισμός!

 

Μία “ανοιακή” γιαγιά με δύο εγγόνια 8 και 6 χρόνων πηγαίνει στη Βουλή, για να καταθέσουν τα μικρά, το ...χαρτζιλίκι τους για την απόσβεση του δημόσιου χρέους!!

Καλά, η γιαγιά έχει - ας πούμε - άνοια (αλτσχάιμερ), οι γονεις το γνώριζαν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι;

Και προσπερνώντας αυτούς, ο πρόεδρος της Βουλής, δεν ντράπηκε να παρουσιάσει στα “γυάλινα” μέσα, την καλή πράξη των ...νηπίων;

Τόσο μεγαλος λαϊκισμός;

Εντάξει, αυτόν που έδωσε το μισθό του στον Παπανδρέου για το δημόσιο χρέος, μετά την επικήρυξή του σε αφίσα, τον ...χάσαμε.

Και κάτι άλλο: αλήθεια έχουν τα νήπια των 6 χρόνων χαρτζιλίκι; Και τι το κάνουν; Πάνε στο μπακάλικο για ...σοκολάτα;

 

Αρχισαν τα όργανα...

Γράφαμε για τον Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας, αναγνωρισμένα επιτυχημένο, που τον “ξήλωσαν” και στη θέση του τοποθέτησαν έναν συνταξιούχο Ναυπηγό. Δηλαδή έβγαλαν έναν νέο άνθρωπο και τον έριξαν στην ανεργία για να βάλουν έναν που θα παίρνει δύο μισθούς!

Και δεν φτάνει αυτό· άρχισαν τα ...όργανα. Καταγγελίες γιατρών και παράπονα για ...συμπεριφορές έχουν αρχίσει να ακούγονται από πολλές πλευρές. Αλλά με το θέμα θα ασχοληθούμε εκτενώς...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος