Ο σιδηρούς βραχίων της παγκόσμιας Νέας Τάξεως, η ως δυσώνυμος Εωσφόρος αναδυόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση», στην οποία κάθε φορά που αναφέρεται ο Γιώργος Παπανδρέου κολλάει η γλώσσα του απ’ το μέλι, ήταν εδώ στην Ελλάδα και συνεδρίασε - κεκλεισμένων όπως πάντοτε των θυρών - στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με όλους τους αυτόφωτους αστέρες της και κάποια από τα ετερόφωτα αστεράκια της...

Παγκόσμιοι τύραννοι, Τοπικοί πραίτορες, Λαοί υπνοβάτες

 

Ο σιδηρούς βραχίων της παγκόσμιας Νέας Τάξεως, η ως δυσώνυμος Εωσφόρος αναδυόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση», στην οποία κάθε φορά που αναφέρεται ο Γιώργος Παπανδρέου κολλάει η γλώσσα του απ’ το μέλι, ήταν εδώ στην Ελλάδα και συνεδρίασε - κεκλεισμένων όπως πάντοτε των θυρών - στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με όλους τους αυτόφωτους αστέρες της και κάποια από τα ετερόφωτα αστεράκια της.

«Κύριε Βαν Φλιτ, ιδού ο στρατός σας», όπως σε μιά ατυχή δήλωσή του μετά την λήξη του Εμφυλίου είχε προσφωνήσει τον επικεφαλής της εν Ελλάδι αμερικανικής στρατιωτικής αποστολής, δείχνοντάς του το ελληνικό άγημα αποδόσεως τιμών, ο κατά τα άλλα υπέροχος άνθρωπος Παναγιώτης Κανελλόπουλος. «Κύριοι υπερεθνικοί εξουσιαστές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ιδού η χώρα σας, το μεσογειακό τσιφλίκι σας με τα δέκα εκατομμύρια κολλήγους του κι από δω οι δραγάτες σας που το φυλάνε για σας. Καλωσορίσατε».


Όλοι οι τοπικοί φύλαρχοι προσήλθαν ταπεινά να υποβάλλουν τα σέβη τους: «Χατζηαβάτης Τσελεμπής, προσκυνώ άρχοντά μου», όπως έλεγε πίσω από τον μαγικό του μπερντέ ο μεγάλος Έλληνας Ευγένιος Σπαθάρης, που πριν λίγες μέρες πέρασε στην Νήσο των Μακάρων και στις εθνικές μας απώλειες. Και ναι μεν ο Σπαθάρης κουνούσε φιγούρες από ξύλο και χαρτόνι. Οι επικεφαλής της Μπίλντερμπεργκ, όμως, κινούν τους με αόρατα νήματα δεμένους πρωθυπουργούς, αρχηγούς κομμάτων και αποκομμάτων, ιδιοκτήτες Μ.Μ.Ε., ιθαγενείς μεγαλοεπιχειρηματίες και άλλους εκ των κατά τόπους επιφανών, προς εξυπηρέτηση σκοπών ευλόγως προφανών, αλλά καθόλου διαφανών. Ο μπερντές άλλα γράφει απέξω - «απόψε στο χωριό σας ο θίασος Μπίλντερμπεργκ θα παρουσιάσει το αριστούργημα ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ»- κι άλλα παίζονται στα παρασκήνια.

Η προηγούμενη φορά που μας είχαν τιμήσει (βρωμίσει) με την παρουσία τους οι υπερεθνικοί αλτρουϊστές ήταν το 1993, πάλι στον Αστέρα. Άστρο λαμπρό τους οδηγεί, κατά πως φαίνεται, αλλά τα δώρα που φέρνουν είναι ο χρυσός στις τσέπες τους και στων λαών τις πλάτες πόλεμοι, αλλαγές συνόρων κι εκατομμύρια πεινασμένων προσφύγων, απαλλοτρίωση εθνικών πόρων, πραξικοπήματα και κυβερνήσεις ανδρεικέλων, στημένες διεθνείς οικονομικές κρίσεις, ουσιαστικοί αγωγοί μεταφοράς πλούτου από τους πολλούς και κοιμώμενους εμάς στους λίγους και ξύπνιους εκείνους. Τα πρώτα βιολιά της Μπίλντερμπεργκ όπως ο Ρότσιλντ κι ο Ροκφέλερ, είναι και από τα πρώτα βιολιά που εκτέλεσαν τη Συμφωνία της Διεθνούς Οικονομικής Κρίσεως σε Φά (τε) Μείζονα.


Στην τότε επίσκεψή τους στην Ελλάδα, ένας μόνο από τους 300 της ελληνικής Βουλής είχε την παλληκαριά να τους καταγγείλει δημόσια με επιστολή του στις εφημερίδες, όπου επιπλέον τόνιζε ότι η παρουσία στην Ελλάδα μιάς υπερεθνικής, κλειστής λέσχης παγκόσμιων εξουσιαστών, συνιστά στίγμα για τον ελληνικό πολιτικό κόσμο, όπως και η παρουσία Ελλήνων πολιτικών στις συνεδριάσεις της. Ήταν ο τότε βουλευτής Ιωαννίνων, Καλογιάννης, που όμως λίγους μήνες αργότερα, στις εκλογές του 1993, δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στην κάλπη. Είχε προηγηθεί μιά στημένη επιχείρηση σπιλώσεώς του από το βαρύ πυροβολικό των διαπλεκόμενων και με τους εξ’ από δω, «ελληνικών» Μ.Μ.Ε, με μιά κατηγορία περί παιδεραστίας, που όταν εκδικάστηκε κατόπιν εορτής, κατέπεσε παταγωδώς. Αλλά, αφού είχανε φάει κοτζάμ «σιδηρά» Θάτσερ «διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις» και ανακατέλαβε τα πλούσια σε πετρέλαιο Φόκλαντ από τους Αργεντινούς, στον Καλογιάννη θα κόλλαγαν;

Από κει και πέρα δεν είχε προβλήματα με τις ελληνικές κυβερνήσεις και αξιωματικές αντιπολιτεύσεις η Λέσχη των Αοράτων. Διάφοροι Καλοκώστες και Καλογιώργοι ανέλαβαν να μην ξαναενοχληθεί από απρόβλεπτα συμβάντα στην διαδικασία αξιοποίησης του οικοπέδου-φιλέτου που ακόμα ονομάζεται Ελλάδα. Στη συνεδρίαση των Φιλανθρώπων το 1998, σ’ ένα χωριουδάκι στα Χάϊλαντς της Σκωτίας, οι Έλληνες προσκεκλημμένοι άκουγαν στα ονόματα Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου (Γκονζάλες Ματά, πρώην δ/ντής Διεύθυνσης Λατινικής Αμερικής της CIA, βιβλίο «Οι αληθινοί κυρίαρχοι του Κόσμου», αιδεσιμώτατος Texx Mars, περιοδική έκδοση «Προβολέας»).


Είμαστε από αρχαιοτάτων εποχών φιλόξενος λαός. Αλλά οι επιχρυσωμένοι μισάνθρωποι που συνεδρίασαν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, δεν θεωρούνται φιλοξενούμενοι αφού  αφενός επιβάλλουν παντού την παρουσία τους και αφετέρου ουδέποτε σεβάστηκαν τους κατά καιρούς οικοδεσπότες τους. Επομένως για δαύτους δεν ισχύει το «ως ευ παρέστητε», αλλά η περίφημη ατάκα του αξέχαστου Διονύση Παπαγιαννόπουλου: «Όξω ρε»!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 228 guests και κανένα μέλος