Εκδήλωση – συζήτηση στο Ασκληπιείο 6/3Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις της περιοχής καλούν για ενημέρωση στα θέματα υγείας.

Σημειώνουν ότι: Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής διακυβέρνησης, το δικαίωμα του λαού στην υγεία  έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) καταργούν, μέρα με τη μέρα, την ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, αφήνοντας, στη θέση τους, υποστελεχωμένες, καταρρέουσες υπηρεσίες.


Η δραματική πλέον υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ και οι διαθεσιμότητες-απολύσεις των εργαζομένων, οι διαφαινόμενες συγχωνεύσεις κλινικών και νοσοκομείων, οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων δημιουργούν ένα σκηνικό απελπισίας και βαρβαρότητας. Δημιουργούν ένα σκηνικό θανάτου: η μνημονιακή κυβέρνηση και η τρόικα μας δολοφονούν!


Οι Υγειονομικοί και οι Γιατροί στο Ασκληπιείο της Βούλας, οι Γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι Καθηγητές των Νοτίων προαστίων, οι Δάσκαλοι της Γλυφάδας και των ΒΒΒ, οι Εθελοντές του ΜΚΙΕ, τα Παιδιά του πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας, οι Αγωνιζόμενοι πολίτες των όμορων Δήμων, δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η βαρβαρότητα. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχιζόμενη προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Υγείας.

Καλούν στην εκδήλωση – ενημέρωση την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας.

 Σωμ. Εργαζομένων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας»

ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής

Σωμ. Εργαζομένων στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αν. Αθήνας

ΜΚΙΕ

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών

Σύλλογος παιδιών (πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας) και Δομών αυτόνομης διαβίωσης

Αυτοδιαχειριζόμενο Camping Βούλας

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στα Μνημόνια και τις αντιλαικές πολιτικές

Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού

Εναλλακτική  Δράση για Ποιότητα Ζωής

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος