"Καταρρέει" η ελληνική οικογένεια και συντελείται μια "σιωπηλή" γενοκτονία μετά από στοιχεία που δείχνουν δραματική μείωση των γεννήσεων και ανησυχητική αύξηση των εκτρώσεων.

Η ανεργία και ο μισθός των 500 ευρώ δεν αφήνουν περιθώρια στους νέους να αποκτήσουν παιδια. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να μείνουν με ένα παιδί, αποφεύγοντας να αποκτήσουν δεύτερο, διότι τα οικονομικά είναι πολύ "στενά" και φοβούνται, δικαίως, πως δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους.

Έτσι η διακοπή κύησης είναι δυστυχώς μονόδρομος.

Άτυπη πρωτιά για την Ελλάδα δίνουν οι ειδικοί εκφράζοντας ταυτόχρονα τον φοβο τους για τις διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο.

Πτώση εώς και 25% παρουσιάζουν και οι προσπάθειες για έξωσωματική γονιμοποίηση. Το κόστος της διαδικασίας πλέον απαγορευτικό, κρατική μέριμνα ανύπαρκτη.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας διογκώνεται και οι γεννήσεις πια ξεπερνούν κατά το ελάχιστο τους θανάτους.

Απο την άλλη μία στις τέσσερεις έκτρωσεις γίνονται από έφηβες εγκύους!  

Η πρόωρη σεξουαλικη δραστηριότητα σε κορίτσια ηλικίας 13 - 18 ετών σε συνδυασμό με την εγκληματική άγνοια λόγω έλλειψης σωστής ενημέρωσης, κατάφεραν να είναι ξανά η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης και στις παιδικές εκτρώσεις!

Ελάχιστες απο τις εγκυμονούσες έφηβες γνωρίζουν τη μητρότητα στην τρυφερή ηλικία, ενώ οι περισσότερες προχωρούν σε διακοπή κύησης κρυφά από τους γονείς τους.

Τέλος ως γνωστόν το καλύτερο "δώρο" ήρθε απο το οικονομικό επιτελείο της χώρας, όπου τα παιδιά ως "είδος πολυτελείας" αποτελούν τεκμήριο και φορολογούνται.

Επιστροφή στην τουρκοκρατία, όπου οι Έλληνες πλήρωναν για κάθε παιδί τον λεγόμενο "Κεφαλικό φόρο". Μέτρο το οποίο μεταφράζεται σε εισπράξεις με πολλά μηδενικά αδιαφορώντας των τραγικών συνεπειών.

Κλείνοντας θα σας θυμίσω σοφά λόγια που τα βρίσκουμε μπροστά μας.

 

Μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις

Πολύ τακτικά πολύ σιωπηλά

Πολύ σοφά ...

Γ. Σεφέρης

 

 

γράφει η: Αναστασία Μπουτζά

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 guests και κανένα μέλος