Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η 24η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στο 3ο Δημοτικό Διονύσου για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Στην αιμοδοσία συμμετείχε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του.

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε : «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους και να τους συγχαρώ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης. Τα συγχαρητήρια μου επίσης θέλω να δώσω στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου όπως και στον διευθυντή του σχολείου που δραστηριοποιήθηκαν για την επιτυχία της 24ης εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου μας.

Η συμμετοχή στην αιμοδοσία είναι ένα δώρο ζωής, μια υπέρτατη πράξη ανθρωπιάς που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση». 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος