ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΒΑΘΜΟΣ   ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ

ΑΡ. ΠΡΩΤ :

8210

Ραφήνα

27/08/2014

 
 
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
 

Αραφηνίδων Αλών 12, 190 09 Ραφήνα
Τηλέφωνο: 22943-21001 – 22943-21018
Fax: 22940 28063
Επικοινωνία : Ραφτοπούλου Γαρυφαλλιά                              
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                         

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ»

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, όπως θα προκύψει από τη χαμηλότερη τιμή ή τη μεγαλύτερη έκπτωση στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, του Δελτίου Πιστοποίησης Τιμών της Περιφέρειας Αττικής (κατά περίπτωση) προϋπολογιζόμενης δαπάνης 7.000 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Η προμήθεια αφορά την 5η κατηγορία τροφίμων (είδη αρτοποιείου) για τις δομές του ΝΠΔΔ του Δήμου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» για την οποία δεν προέκυψε μειοδότης.

Οι φάκελοι των προσφορών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο δημοτικό κατάστημα Ραφήνας, που βρίσκεται στην οδό Αραφηνίδων Αλών 12 και ενώπιων της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού μέχρι και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00.

Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι σε περίπτωση αποστολής των φακέλων μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσιών courier, θα περιέρχονται στο δήμο μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα από τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με την κατασκευή, εμπορία και διάθεση των παραπάνω ειδών.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 5% της συνολικά προϋπολογισθείσας δαπάνης για την 5η κατηγορία (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

            Για πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Αρμόδιος υπάλληλος: Ραφτοπούλου Γαρυφαλλιά - Τηλ.: 22943-21018 email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 427 επισκέπτες και κανένα μέλος