ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                            Γέρακας 01/08/08
Κοινωφελής Επιχείρηση
Δήμου Γέρακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Γέρακα ανακοινώνει ότι θα προβεί στη πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού - πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την παροχή του απαιτούμενου εκπαιδευτικού έργου για την υλοποίηση των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού 2008 -2009.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης αίτηση  συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους και όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις, έως της 15 Αύγουστου 2008 και ώρα 12:00.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση και ο τρόπος επιλογής (μοριοποίηση) καθορίζονται από το οργανωτικό πλαίσιο προγραμμάτων «άθληση για όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της Κ.Ε.Δ.Γ., οδός Γέρακα & Ηράκλειας, τηλ. 210-6615412 (ώρες επικοινωνίας και κατάθεσης αιτήσεων 14.00 – 16.00).

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Γ.

Αθανάσιος ΖούτσοςΠροτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος