ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                          

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                    

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ»

ΤΗΛ. 2299020183-20182                            

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

(ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ) ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, διακηρύττει ότι :

Εκτίθεται σε προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, η παραχώρηση χρήσης (εκμίσθωση) τμήματος αιγιαλού στην περιοχή Αυλάκι – Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. εντός της Πλαζ Αυλακίου για την εγκατάσταση κινητής (τροχήλατης) καντίνας.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην έδρα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, ενώπιον Επιτροπής του Διαγωνισμού στις 29/4/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:00 μ.μ.

Η διάρκεια μίσθωσης ορίζεται τριετής (τρεις θερινές περίοδοι 2013-2015) και το ετήσιο μίσθωμα θα καταβάλλεται τμηματικά.

H εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή   Εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας.

Πληροφορίες για την δημοπρασία, καθώς και οι αναλυτικοί όροι διακήρυξης θα δίνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας (τηλ. 2299020156, 2299020183, πληροφορίες: Κα Μαρία Ορφανού).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ»

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι.   ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 επισκέπτες και κανένα μέλος