ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ &                Ημ/νια: 21-11-2011

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 1861

Ταχ. Δ/νση: Ερμού 28 κ’ Κ. Πλειώνη, Λαύριο - 195 00

Τεχνική Υπηρεσία Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ                         

    

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ. Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι προκηρύσσεται πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την εργασία: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΣ1 ΚΑΙ ΑΣ2 ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013»

Προϋπολογισμός μελέτης:      56.136,00 €

ΦΠΑ 23 %:                  12.911,28 €  

Σύνολο:                       69.047,28 €

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΤΗΛ. στις 03-12-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συνεργασίες αυτών), με στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό.

Συγκεκριμένα για την υλοποίηση της υπηρεσίας απαιτείται η διάθεση δύο (2) ατόμων και βεβαίωση συνεργασίας με διεθνή αναγνωρισμένο κατασκευαστικό οίκο και αντίστοιχη εμπειρία σε παρόμοια ή αντίστοιχη υπηρεσία.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται στην δημοπρασία αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Σε περίπτωση εταιρίας οποιασδήποτε μορφής που διαγωνίζεται αυτοτελώς παρίσταται και επιδίδει την προσφορά νόμιμος εκπρόσωπος της. Σε περίπτωση ένωσης όποιας μορφής, ο ορισμένος νόμιμος εκπρόσωπος της.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν επί ποινή αποκλεισμού βεβαίωση εγγραφής στο Επιμελητήριο (Εμποροβιομηχανικό ή ΤΕΕ), καθώς και πιστοποιητικό από διεθνή και αναγνωρισμένο τεχνικό φορέα.

Θα γίνονται δεκτές οι προσφορές που θα παραδοθούν μόνο ιδιοχείρως (όχι ταχυδρομικώς) στην αρμόδια επιτροπή.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5 % επί του προϋπολογισμού του έργου, χωρίς το ΦΠΑ, 2.806,80 € και η οποία θα απευθύνεται στην Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ. Λαυρεωτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία στο τηλέφωνο 22920 22109 (αρμόδια υπάλληλος, κα. Ορφανίδου), στις εργάσιμες μέρες και ώρες μέχρι την Παρασκευή 30-11-2012, καταβάλλοντας το ποσό των είκοσι (20) ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ Αντωνίου Νικόλαος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 266 guests και κανένα μέλος