ΑΔΑ: Β4ΩΛΩΛΝ-ΙΦΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ      Μαρκόπουλο   4-4-2012
ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ            
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    Αρ. Πρωτ. : 5033

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό φανερό και προφορικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου στο Πόρτο-Ράφτη σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981, του Ν. 3463/2006 και το υπ΄ αριθμ. πρωτ 51541/19.12.2011 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών.

                                                   Κ α λ ε ί
Τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή στη δημοπρασία μέσα σε προθεσμία 20 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης δηλαδή έως και τις 30 Απριλίου 2012 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καταθέτοντας αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου στην οποία θα περιγράφεται το ακίνητο που διατίθεται και όλα τα δικαιολογητικά που αναλυτικά περιγράφονται στην αναλυτική διακήρυξη.
 Ειδικότερα ο Δήμος Μαρκοπούλου ενδιαφέρεται να μισθώσει ισόγειο κτήριο εμβαδού από 100 τ.μ έως 150 τ.μ με  δυνατότητα στάθμευσης τουλάχιστον πέντε (5) οχημάτων. Το κτήριο θεωρείται προτιμητέο, όταν είναι εύκολα προσβάσιμο από άτομα με ειδικές ανάγκες και πρέπει να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού του Πόρτο-Ράφτη και κατά προτίμηση επί της λεωφόρου Πόρτο-Ράφτη και μέχρι το ύψος της διασταύρωσης του λιμανιού.
Αρμόδια Επιτροπή μετά από επιτόπια έρευνα θα κρίνει την καταλληλότητα των προσφερομένων ακινήτων και αν αυτά πληρούν τους όρους της διακήρυξης.
Ο Δήμαρχος με έγγραφο ή απόφασή του θα ορίσει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας με απόδειξη αυτούς, των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα. Πληροφορίες για τη δημοπρασία καθώς και η αναλυτική διακήρυξη παρέχονται από το Δήμο Μαρκοπούλου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, τηλ. 22990 20000, 22990 20167.
Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου   Σωτήρης Ι. Μεθενίτης


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και κανένα μέλος