ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ  Α.Ε.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

 

Η Ανώνυμη Εταιρεία ΟΣΚ Α.Ε προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου  "3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Οικοδομικές εργασίες & εγκαταστάσεις" με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης με ΓΕ+ΟΕ και απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 4.900.000,00 €. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

α) κατηγορία Οικοδομικά, με προϋπολογισμό 3.251.993,90 €, (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα)

β) κατηγορία Η/Μ, με προϋπολογισμό 605.705,00 €, (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από τα Γραφεία της ΟΣΚ Α.Ε. - Τμήμα Τευχών και Διαγωνισμών (Φαβιέρου 24-26, 2ος όροφος) κατά τις ώρες 09.00 μέχρι 13.00, εφόσον ζητηθούν μέχρι την προηγούμενη του Διαγωνισμού Πέμπτη. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105272209, FAX επικοινωνίας 210-5242283 αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία  Κα Zιώγα Ευθαλία

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 01 Μαρτίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης των προσφορών), στα Γραφεία της ΟΣΚ Α.Ε. στην Αθήνα, οδός Φαβιέρου, αριθ. 30.

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ελεύθερη συμπλήρωση τιμολογίου για το μέρος των εργασιών που αποτιμώνται με κατ' αποκοπή τιμήματα (αρθρ. 7 του Ν. 3669/08), σε συνδυασμό α) με το σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης, κατά ομάδες τιμών ομοειδών εργασιών και έλεγχο ομαλότητας αυτών των ποσοστών έκπτωσης για το μέρος των εργασιών που αποτιμώνται με τιμές μονάδος (αρθρ. 6 του Ν. 3669/08), και β) με το σύστημα μειοδοσίας στο ποσοστό οφέλους απολογιστικών εργασιών (αρθρ. 9 του Ν. 3669/08).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:

α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ, που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις (3-4) στην κατηγορία οικοδομικών έργων, τάξεις (1-2-3) στην κατηγορία ηλεκτρομηχανολογικών έργων,

β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

γ) Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις της παραγράφου α, στην περίπτωση εντοπιότητας, γίνονται δεκτές και αν είναι εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ στην τάξη (5) για οικοδομικά έργα  και στην τάξη (-) για ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 77.154,00 € και ισχύ τουλάχιστον κατά τριάντα (30) ημέρες μεγαλύτερη από το χρόνο ισχύος των προσφορών. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εννέα μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις Δημοσίων Επενδύσεων.

Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Προϊσταμένη Αρχή της ΟΣΚ Α.Ε.

Τα έξοδα δημοσίευσης της διακήρυξης βαρύνουν τον ανάδοχο του έργου.

ΑΘΗΝΑ  3  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2011

O ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΣΚ  Α.Ε.

ΗΡΑΚΛΗΣ    ΔΡΟΥΛΙΑΣ

 

 

Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης αναζητεί ο Δήμος Κρωπίας

 

Τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, θέση θεσμοθετημένη από το σχέδιο “Καλλικράτης” (άρθρο 77 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) αναζητεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κρωπίας.

Το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα είναι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας. Δεν μπορεί να επιλεγεί ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αιρετός Δήμου ή Περιφέρειας ή Βουλευτής. Επίσης ως προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.

Η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ακολουθεί την Δημοτική περίοδο.

Όσοι επιθυμούν να επιλεγούν για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση-δήλωση, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την έναρξη της Συνεδρίασης και της διαδικασίας της επιλογής.

 

Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το Γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος