ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ         Καλύβια 27/09/2010

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ         Αριθ.Πρωτ.: 98/10

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ

Αθηνών & Ρήγα Φεραίου 190 10 Καλύβια

Πληροφορίες: Βαρελά Μαρία

Τηλ.: 2299320348, fax: 2299048289, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Καλυβίων Αττικής προκηρύσσει Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και την ισχύουσα νομοθεσία για το έργο «Λειτουργική Ενοποίηση υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ και εφαρμογές) και δεδομένων του Δήμου ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, για την εφαρμογή του Προγράμματος «Καλλικράτης», προϋπολογισμού € 85.680 (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: €69.659 – ΦΠΑ (23%): €16.021).

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση», ειδικός στόχος 1.4, κατηγορία πράξης 1.4.3 που έχει εγκριθεί με την Απόφαση Ε (2007) 5528/9-11-2007 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Διαγωνισμός διέπεται από τις διατάξεις που αναφέρονται στο προοίμιο της απόφασης διενέργειάς του.

Οι δαπάνες του Έργου θα βαρύνουν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα τη ΣΑΕ 355/8 του ΥΠΕΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι αναφέρονται στο άρθρο Β.2.1. της διακήρυξης.

Οι προσφορές θα υποβληθούν στην Ελληνική γλώσσα, με εξαίρεση τα συνημμένα στην Τεχνική Προσφορά έντυπα, σχέδια και λοιπά τεχνικά στοιχεία που μπορούν να είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 25/10/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ. (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Καλυβίων που βρίσκονται στην οδό Λεωφόρος Αθηνών και Ρήγα Φεραίου στα Καλύβια Αττικής.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες οφείλουν με ποινή αποκλεισμού, μαζί με την προσφορά, να καταθέσουν Εγγύση συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, γραμμένη ένα τουλάχιστον μήνα μετά τη λήξη ισχύος της Προσφοράς.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψήφιους Αναδόχους για δύο (2) μήνες από την επόμενη μέρα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους. Προσφορά που ορίζει μικρότερο χρόνο ισχύος απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Η ισχύς της Προσφοράς μπορεί να παραταθεί, εφόσον ζητηθεί από την Αναθέτουσα Αρχή πριν από τη λήξη της, για διάστημα ακόμη δύο (2) μηνών, οπότε οι προσφέροντες οφείλουν να παρατείνουν αντίστοιχα την ισχύ της εγγυήσεως συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα σχετικά με τον διαγωνισμό, και να παραλάβουν την διακήρυξη, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τα Γραφεία του Δήμου, στην οδό Λεωφόρος Αθηνών και Ρήγα Φεραίου στα Καλύβια Αττικής μέχρι και την Παρασκευή 22-10-10.

Ο Δήμαρχος

α/α  Μαρία Κόλλια

Πρόεδρος Δ.Σ. Καλυβίων

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΟΜ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΘΟΡΙΚΟΥ

Αθηνών & Ρήγα Φεραίου 190 10 Καλύβια

Τηλ.: 22990-48332, 48289 48665, fax: 2299048289, 48653

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Καλυβίων Αττικής προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό, με το σύστημα προσφοράς επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ», προϋπολογισμού 3.462.605,04€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Η ανάδειξη του αναδόχου θα γίνει κατόπιν ανοικτής δημοπρασίας με σφραγισμένες προσφορές (άρθρο 3 παρ. 3α Ν.3669/08 όπως ισχύει σήμερα), με κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης τη χαμηλότερη τιμή όπως ειδικότερα ορίζεται από τον Ν.3263/2004 και Ν.3669/08.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μόνο μια οικονομική προσφορά.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές:

Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

Α. Ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις δημοσίων έργων εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ που τηρείται στην Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. που ανήκουν στην 3η ή 4η τάξη για οικοδομικά έργα και στην 1η ή 2η τάξη για ηλεκτρομηχανολογικά έργα.  Στην περίπτωση που ο τόπος του έργου βρίσκεται μέσα στην περιφέρεια της έδρας της εργοληπτικής επιχείρησης ή βρίσκεται στο δεύτερο νομό που αναφέρεται στο πτυχίο της, γίνονται δεκτές και εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ στην 5η τάξη για οικοδομικά έργα και στην 3η τάξη για ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

Β. Αλλοδαπές επιχειρήσεις προερχόμενες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει τη συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.) στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού ΜΕΕΠ.

Γ. Αλλοδαπές επιχειρήσεις προερχόμενες από ως ανωτέρω (β) κράτη στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων των παραπάνω περιπτώσεων (α), (β) και (γ) σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους υπό όρους τους άρθρο 2 παρ.7 του Π.Δ. 609/85 (κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) υπό τον όρο ότι κάθε εργοληπτική επιχείρηση θα συμμετέχει με ποσοστό συμμετοχής όχι μικρότερο από 25% της καλούμενης κατηγορίας.

Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων για την κάλυψη των διαφόρων κατηγοριών των εργασιών του έργου και υπό τους όρους της παρ.3 του άρθρ.2 του Π.Δ. 609/85. Κατηγορίες εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην 3η ή 4η (ή/ και 5η για εντός νομού έδρας) τάξη για ηλεκτρομηχανολογικά έργα με τις προϋποθέσεις της παρ.10, άρθρ.16 του Ν.3669/08 (ΚΔΕ) (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας) όπως ισχύει σήμερα.

Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων.

Επίσημη γλώσσα της διαδικασίας είναι η Ελληνική. Ισχύουν τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της διακήρυξης και όλα τα στοιχεία και κάθε έγγραφο θα συνταχθούν στην Ελληνική γλώσσα ή θα συνοδεύονται από νόμιμη μετάφραση στα ελληνικά.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 16/11/2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ. (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών) και σύμφωνα με το άρθρο 18 της διακήρυξης και το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3263/04, στα γραφεία του Δήμου Καλυβίων που βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών και Ρήγα Φεραίου στα Καλύβια Αττικής, μπροστά σε επιτροπή που έχει συστήσει ο Δήμος Καλυβίων Αττικής στην οποία και μόνο θα καταθέσουν οι διαγωνιζόμενοι τις προσφορές τους σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τις απαιτήσεις της διακήρυξης.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τον Ο.Σ.Κ.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε πεντακόσιες σαράντα (540) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στη δημοπρασία ορίζεται σε πενήντα τέσσερεις χιλιάδες εξακόσια σαράντα ένα ευρώ και εξήντα λεπτά (54.641,60 €) δηλ. 2% επί του προϋπολογισμού του έργου χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ. Η εγγυητική επιστολή, γραμμένη στα Ελληνικά, κατατίθεται από τους διαγωνιζόμενους σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 23 παρ.1 του Π.Δ. 609/85 και πρέπει να απευθύνεται προς το ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και να βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσού γραμματίου του Ταμείου Παρακταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ συνταγμένη σύμφωνα με τον τύπο που ισχύει στο Δημόσιο.

Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους και τα τεύη δημοπράτησης που αναφέρονται στο άρθρο 5 παρ.2 της διακήρυξης με τα στοιχεία (2, 3, 4, 5 και 6) διατίθενται από τα γραφεία του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 09:00 μέχρι 13:00.

Τα στοιχεία αυτά χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους, εφόσον αυτά ζητηθούν, μέχρι και την προηγούμενη του διαγωνισμού Πέμπτη, και αν αυτή είναι αργία, την προηγούμενη εργάσιμη. Εφόσον ζητηθούν εμπρόθεσμα χορηγούνται το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή της αίτησης χορήγησης. Για τη χορήγηση των αντωτέρω στοιχείων για τους αλλοδαπούς υποψήφιους ισχύουν τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 2.3 της διακήρυξης.

Για την χορήγηση των τευχών θα καταβάλλεται από κάθε ενδιαφερόμενο το ποσό των 20,00€.

Ο Δήμαρχος

α/α  Μαρία Κόλλια

Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Καλυβίων

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         ΚΩΔ. ΦΟΡΕΑ: 24960

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ         ΑΡΙΘ. Πρωτ.: 18150

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Χαλάνδρι 6/10/2010

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αγ. Γεωργίου 34 & Φιλ. Λίτσα Τ.Κ. 152 34, Χαλάνδρι

Πληροφορίες: Σπηλιοπούλου Βασιλική

Τηλ.: 210-6860579, fax: 210-6860590

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ» Α.Μ. 24/2010, με προϋπολογισμό 100.000,00€ με Φ.Π.Α.

Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: με προϋπολογισμό 81.300,81€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του Διαγωνισμού από την έδρα της υπηρεσίας στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Αγ. Γεωργίου 34 και Φιλ. Λίτσα, μέχρι 21/10/2010 ημέρα Πέμπτη.

Η παραλαβή των τευχών δημοπράτησης δύναται να γίνει σε ψηφιακή μορφή (CD) με αντικαταβολή ποσού δέκα (10) ευρώ, εκτός αν επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα Τύπου Β.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6860579, fax επικοινωνίας 210-6860590, αρμόδιοι υπάλληλοι για επικοινωνία κα Β. Σπηλιοπούλου & κος Ισίδωρος Δρίτσας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 26/10/2010, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10:00π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν. 3669/2008.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο ΜΕΕΠ που καλύπτουν την κατηγορία και τάξη του έργου, ήτοι Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ.

Β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1.626,02€ και ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε έξι (6) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξη (6) μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί. Το αποτέλεσμα της Δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Δημαρχιακή Επιτροπή.

Ο Δήμαρχος

Γρηγ. Επαμ. Ζαφειρόπουλος

Και με εντολή

Ο Δ/ντης τεχν. Υπηρεσιών

Χρήστος Μπαμπανιώτης

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας 5-10-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Αρ. Πρωτ.: 6663

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ», αρ. Προμ. 34/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 180/2010 απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 9.624,00€ με Φ.Π.Α. 11%.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την 15η  Οκτωβρίου 2010 ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 9:00π.μ. και ώρα λήξης την 9:30π.μ., στα γραφεία του Δήμου Γέρακα, οδός Ιθάκης 12, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Η παραλαβή τευχών δημοπράτησης θα είναι δυνατή από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010, ώρες 8:30 – 13:00.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το 5% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης και κατατίθεται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Πληροφορίες: κ. Τσαντήλα Ελένη τηλ.: 210-6604654.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας, 5-10-2010

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ          Αρ. Πρωτ.: 6637

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Αντικείμενο Διαγωνισμού:  Προμήθεια - 220 (διακοσίων είκοσι) μεταλλικών κυλιόμενων κάδων απορριμμάτων, με πλαστικό καπάκι, χωρητικότητας 1.100 λίτρων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/10 μελέτη προμήθειας των Τ.Υ. Δήμου Γέρακα και την υπ’αριθμ. 163/2010 απόφαση της Δημ. Επιτροπής.

 

Αναθέτουσα Αρχή:  ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

Δ/νση: Ιθάκης 12 - Τ.Κ. 153 44

Τηλ: 210.66.04.650 - Fax: 210.66.04.646

Πληροφορίες: εργάσιμες ώρες στα γραφεία Τ.Υ., 1ος Όροφος.

Διαδικασία Διεξαγωγής Διαγωνισμού: Ανοικτής διαδικασίας διαγωνισμός σε ευρώ, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή

Ισχύουσες Διατάξεις:

Η Π1 1077/2010 του ΥΠ. ΟΙΚ. ΑΝΤΑΓ.& ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

«Έγκριση ΕΠΠ 2010».

Η Υ.Α.11389/93 του ΥΠ.ΕΣ., Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. όπου αυτή δεν έρχεται σε αντθεση με τον Ν. 2286/95 “Προμηθειών Δημόσιου Τομέα & ρυθμίσεις συναφών θεμάτων”.

Αριθμός απόφασης ένταξης της εν λόγω προμήθειας στο ΕΠΠ 2010: 44/61/37/00/7

Προϋπολογισμός:           97.416 ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%

Προθεσμία Παράδοσης:  Τριάντα (30) ημέρες

Εγγύηση Συμμετοχής:  4.871 ευρώ (5% του δημοπρατούμενου ποσού), με ισχύ όχι λιγότερο από ενενήντα (90) ημερολογιακές ημέρες

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής:  27η του μήνα Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη του έτους 2010 και ώρα 14:30, στα γραφεία Τ.Υ., 1=ος Όροφος, Δημαρχείου Γέρακα

Γλώσσα Σύνταξης Αιτήσεων Συμμετοχής: Ελληνική

Γέρακας, 5/10/2010

Ο Δήμαρχος Γέρακα Αθανάσιος Η. Ζούτσος

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας, 5-10-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Αρ. Πρωτ.: 6655

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ σπόρων πρασίνου», αρ. Προμ. 32/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 181/2010 απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 12.200,00€ με Φ.Π.Α. 11%.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την 15η Οκτωβρίου 2010 ημέρα Παρασκευή και με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00π.μ. και ώρα λήξης την 10:30π.μ., στα γραφεία του Δήμου Γέρακα, οδός Ιθάκης 12, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Η παραλαβή τευχών δημοπράτησης θα είναι δυνατή από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010, ώρες 8:30 – 13:00.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το 5% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης και κατατίθεται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Πληροφορίες: κ. Τσαντήλα Ελένη τηλ.: 210-6604654.

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Ζούτσος

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας 27/09/2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ         Αρ. Πρωτ.: 6428

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για την υπηρεσία με τίτλο: «Λειτουργική Ενοποίηση υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων (υποδομές ΤΠΕ και εφαρμογές) και δεδομένων του Δήμου ΠΑΛΛΗΝΗΣ, για την εφαρμογή του Προγράμματος «Καλλικράτης», αρ. Υπ. 24/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 155/2010 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής και τις διατάξεις του ΚΔΚ, του ν. 2286/1995 (Α’ 19), του ν. 2741/1999 (Α’ 199), του ν.3548/2007 (Α’ 68), του π.δ. 28/1980 (Α’ 11) και την αρ.11 εγκύκλιο (αρ. πρωτ. 27754/28.06.2010). Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 57.933€ περιλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η υπηρεσία χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την Δευτέρα 25 του μηνός Οκτωβρίου 2010, με ώρα έναρξης κατάθεσης προσφορών 10:00π.μ. και ώρα λήξης 10:30π.μ.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, κλπ, σύμφωνα με την παρ. Β.2.1. της αναλυτικής διακήρυξης.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2.897€. Οι Εγγυητικές Επιστολές Συμμετοχής εκδίδονται από αναγνωρισμένο τραπεζικό ή πιστωτικό ίδρυμα ή άλλο νομικό πρόσωπο που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος – μέλος της Ε.Ε. και του ΕΟΧ, και έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία των κρατών – μελών αυτό το δικαίωμα. Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των ζητουμένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Πληροφορίες: κ. Μπίθα Δήμητρα τηλ.: 210-6604647 – 210-6604645, (1ος όροφος) και ώρες 9:00 – 14:00μ.μ.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας 5-10-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Αρ. Πρωτ.: 6673

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια ασφαλτικού σκυροδέματος», αρ. Προμ. 31/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 179/2010 απόφαση της Δημ. Επιτρ. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 69.839,40 ευρώ με Φ.Π.Α. 23%.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την 9η Νοεμβρίου 2010, ημέρα Τρίτη, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 και ώρα λήξης την 10:30.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το 5% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης, δηλαδή 3.491,97€ και κατατίθεται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Πληροφορίες: κ. Μπίθα Δήμητρα τηλ.: 210-6604647, (1ος όροφος) και ώρες 9:00 – 14:00μ.μ.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Η. Ζούτσος

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας 5-10-2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Αρ. Πρωτ.: 6661

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ», αρ. Προμ. 33/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 182/2010 απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 30.560,27€ με ΦΠΑ 23%.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την 14η Οκτωβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00π.μ.  και ώρα λήξης την 10:30π.μ., στα γραφεία του Δήμου Γέρακα, οδός Ιθάκης 12, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εγέγγυα άρτια εκτέλεση της σύμβασης.

Η παραλαβή τευχών δημοπράτησης θα είναι δυνατή την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, ώρες 8:30 – 13:00.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το 5% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης και κατατίθεται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Πληροφορίες: κ. Τσαντήλα Ελένη τηλ.: 210-6604654.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         Γέρακας 5/10/2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ         Αρ. Πρωτ.: 6653

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Ο Δήμαρχος Γέρακα προκηρύσσει ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την «Προμήθεια προκατασκευασμένων οστεοθυρίδων», αρ. Προμ. 07/2010, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 162/2010 απόφαση της Δημ. Επιτρ. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 144.436,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στο Δημαρχείο Γέρακα, επί της οδού Ιθάκης 12, την 10η Νοεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 και ώρα λήξης την 10:30.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το 5% επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης, δηλαδή 7.222€ και κατατίθεται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία έντυπα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, Πληροφορίες: κ. Τσαντήλα Ελένη τηλ.: 210-6604654, (1ος όροφος) και ώρες 9:00 – 13:00.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Η. Ζούτσος

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος