ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
ΤΗΛ: 2291038809
FAX: 2291036260
Παλαιά Φώκαια:21-1-2010
Αριθμ. Πρωτ.: 203
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ.ΣΟΧ 1/2010
Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Έχοντας υπόψη:

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  2. Τα άρθρα 168 και 170 του ν.3584/2007, την παρ.3 του άρθρου 2 της υπ.αριθμ.33/2006 Π.Υ.Σ όπως και την παρ.5 του άρθρου 6 του Ν. 3146/2003 (προκειμένου για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσιών των Ο.Τ.Α) όπως ισχύουν.
  3. Την υπ’ αριθ.189/2009 Απόφαση Κοινοτικού Συμβουλίου Παλαιάς Φώκαιας περί  πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σχέση σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την αντιμετώπιση αναγκών των υπηρεσιών της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.
  4. Την υπ’ αριθ. 08/ΔΤΑ/461/18-01-2010 Εγκριτική διαταγή της Περιφέρειας Αττικής Δ/νση Τοπ. Αυτ/σης και Δ/σης Αν. Αττικής Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ν.Π.Δ.Δ.
  5. Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΦΕΚ1875/3-9-2009) της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.

 

 

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεφτά ( 17 ) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας που εδρεύει στην Παλαιά Φώκαιας Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ.ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

 

ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου

 

8 μήνες

 

2

102

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

 

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου JCB-εκσκαφέα - φορτωτή

 

8 μήνες

 

1

103

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

 

ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

 

8 μήνες

 

8

104

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

 

ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης

 

8 μήνες

 

2

105

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

ΥΕ Υδρονομέων – Καταμετρητή Υδρονομέων

8 μήνες

 

1

106

Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας

Παλαιά Φώκαια

Εργάτες Νεκροταφείου

8 μήνες

 

3

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ: Με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες με την εξής σειρά:

-    Για όλες τις  θέσεις με όλους τους κωδικούς: 101, 102, 103, 104, 105, 106:

  1. Προηγούνται οι δημότες της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, που εδρεύει ο φορέας (Α' βαθμός εντοπιότητας)
  2. Έπονται οι δημότες των υπολοίπων Δήμων ή Κοινοτήτων του Νομού Αττικής (Β΄ Βαθμός εντοπιότητας)
  3. Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας ( Γ΄ Βαθμός εντοπιότητας).

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Τίτλος σπουδών

και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

101

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Α. Δίπλωμα Ι.Ε.Κ. ειδικοτήτων (α) τεχνικού αυτ/των οχημάτων ή (β) εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτ/των ή Πτυχίο Α’ ή Β΄κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε) ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τμήματος Μηχανικών αυτοκινήτων ή Τεχνικής επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή  Σχολής Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. του Ν. 1346/83 ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτου ή συναφούς ειδικότητας δηλαδή: Τεχνικού Ηλεκτρολόγου Αυτοκινήτων Οχημάτων ΙΕΚ ή Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου ή Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Αυτοματισμού Αυτοκινήτου ΤΕΕ ή Ηλεκτρικού Συστήματος Αυτοκινήτου ΤΕΣ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Ηλεκτροτεχνίτη Αυτοκινήτων Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή τεχνικού μηχανοτρονικής ΙΕΚ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης  ειδικότητας.

Β. Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ ή Γ1κατηγορίας.

Επικουρικά προσόντα

Α. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με τα προσόντα της προηγούμενης παραγράφου επιτρέπεται η πρόσληψη με προσόν διορισμού οποιοδήποτε απολυτήριο τίτλο σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ΙΕΚ καθώς και ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄  ή Γ1 κατηγορίας και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

 

Β. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με τα προσόντα της προηγούμενης παραγράφου, επιτρέπεται η πρόσληψη με προσόν διορισμού  τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τίτλο τριταξίου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο  Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος  ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και ισχύουσα επαγγελματική άδεια  οδήγησης Γ’ ή Γ1 κατηγορίας και  αντίστοιχη εμπειρία  τριών (3) ετών τουλάχιστον.

 

Γ.  Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση  των θέσεων από υποψηφίους με τα προσόντα της προηγούμενης παραγράφου, επιτρέπεται η πρόσληψη με προσόν διορισμού τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τίτλο τριταξίου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980  απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και ισχύουσα επαγγελματική  άδεια οδήγησης Γ΄ ή Γ1 κατηγορίας και αντίστοιχη εμπειρία έξι (6) μηνών τουλάχιστον.

 

Σημείωση: Για τους κατόχους άδειας οδήγησης των υποκατηγοριών Γ1, ή Γ απαιτείται και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) μεταφοράς εμπορευμάτων (όπως αναφέρεται στις επισημάνσεις).

 

102

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Α. . Ισχύουσα επαγγελματική άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων JCB-

εκσκαφέα φορτωτή ομάδας Β΄ και τάξης Δ΄ (Π.Δ. 31/1990 άρθρα 2 και 5).

Β. Ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου

Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος

σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος Ι.Ε.Κ. ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση άδειας υπηρεσίας, ότι η άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

Γ. Ισχύουσα άδεια ικανότητας οδηγού αυτοκινήτων επαγγελματική ή ερασιτεχνική.

 

Προσόντα Α΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με τα προαναφερόμενα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη από κατόχους άδειας μηχανοδηγού – χειριστή της παρ. 1 Α και με ομώνυμο ή αντίστοιχο απολυτήριο τίτλο αναγνωρισμένης κατώτερης Τεχνικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολής της αλλοδαπής, βάσει του οποίου χορηγείται η παραπάνω άδεια μηχανοδηγού χειριστή με άδεια οδήγησης επαγγελματική ή ερασιτεχνική. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής της ημεδαπής υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση άδειας υπηρεσίας ότι η άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

Προσόντα Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων ούτε από υποψηφίους με τα προαναφερόμενα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη από κατόχους άδειας μηχανοδηγού – χειριστή της παρ. 1 Α με απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ( δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγού- χειριστή και άδειας οδήγησης επαγγελματική ή ερασιτεχνική.

Προσόντα Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων ούτε από υποψηφίους με τα προαναφερόμενα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη από κατόχους άδειας μηχανοδηγού – χειριστή της παρ. 1 Α με απολυτήριο τίτλο τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγού – χειριστή και άδεια οδήγησης επαγγελματική ή ερασιτεχνική.

 

Σημείωση: Σε όλους τους πίνακες ισχύει και αντίστοιχη άδεια που έχει εκδοθεί βάσει του Π.Δ. 22/1976. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας Υπηρεσίας, για την αντιστοιχία της άδειας βάσει του Π.Δ. 31/1990, με την αιτούμενη από την ανακοίνωση.

 

103,104,106

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα  πρόσληψης σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν. 2527/97.

105

Τυπικά προσόντα:

Απολυτήριος τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος Κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

1) Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

2) Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τις ειδικότητες ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου jcb - εκσκαφέα - φορτωτή νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα ή η άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για τις ειδικότητες: ΥΕ εργατών καθαριότητας, ΥΕ εργάτες ύδρευσης, ΥΕ υδρονομέων-καταμετρητή υδρονομέων, ΥΕ εργάτες νεκροταφείου της κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα. Οι τρόποι υπολογισμού της εμπειρίας καθώς και τα κατά περίπτωση απαιτούμενα για την απόδειξή της δικαιολογητικά περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» (βλ. αντίστοιχα ΚΕΦΑΛΑΙΟ I., ενότητα Ε., υποενότητα ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» και ΚΕΦΑΛΑΙΟ IΙ., στοιχείο 17. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας).

3) Για την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου η εμπειρία  λαμβάνεται υπόψη μετά την απόκτηση επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ΄ κατηγορίας, για την ειδικότητα  ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου JCB η εμπειρία  λαμβάνεται υπόψη μετά απόκτηση επαγγελματικής άδειας μηχανοδηγού χειριστή μηχανημάτων έργου JCB- εκσκαφέα φορτωτή ομάδας Β΄ και τάξης Δ΄.

4) Ειδικά για τους επαγγελματίες οδηγούς που εργάζονται ως οδηγοί στο δικό τους αυτοκίνητο αποδεικνύουν την εμπειρία τους με πιστοποιητικό του ασφαλιστικού τους φορέα, που βεβαιώνει το χρόνο ασφάλισης τους σε αυτό σε συνδυασμό με υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1988, στην οποία να δηλώνουν σαφώς ότι οι ίδιοι είναι οδηγοί του αυτοκινήτου τους και διαθέτουν την εμπειρία που δηλώνουν στην αίτηση τους.

5) Για την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων – Φορτηγών επισημαίνονται τα εξής:

▪ Για τις άδειες οδήγησης αυτοκινήτων, όταν δεν προκύπτει η ημερομηνία της αρχικής κτήσης, της κατά την προκήρυξη απαιτούμενης άδειας, αλλά μόνο η ημερομηνία λήξης της άδειας, πρέπει οι υποψήφιοι να συνυποβάλουν και σχετική βεβαίωση της οικείας υπηρεσίας συγκοινωνιών.

Σε περίπτωση αδυναμίας της αρμόδιας υπηρεσίας να χορηγήσει την βεβαίωση αυτή, λόγω καταστροφής ή φθοράς των αρχείων της, αρκεί:

- η προσκόμιση της βεβαίωσης της υπηρεσίας αυτής στην οποία να αναφέρεται ο λόγος αδυναμίας καθώς και

- η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 του υποψηφίου στην οποία να δηλώνει την ακριβή ημερομηνία αρχικής κτήσης της κατηγορίας επαγγελματικής άδειας οδήγησης που ζητείται από την προκήρυξη.

Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης αλλοδαπής, για να γίνουν δεκτοί πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Συγκοινωνιών «περί ισοδυναμίας και αντιστοιχίας της άδειας οδήγησης αλλοδαπής με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ημεδαπής».

▪ Για την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων – Φορτηγών επισημαίνονται τα εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 74/2008, με το οποίο προσαρμόστηκε η ελληνική νομοθεσία προς την Κοινοτική Οδηγία 2003/59/ΕΚ <<σχετικά με την αρχική επιμόρφωση και την περιοδική κατάρτιση των οδηγών ορισμένων οδικών οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την μεταφορά εμπορευμάτων ή επιβατών>>: υποχρέωση απόκτησης ΠΕΙ αρχικής επιμόρφωσης μεταφοράς εμπορευμάτων, έχουν οι οδηγοί των υποκατηγοριών και κατηγοριών Γ1,Γ1+Ε, Γ και  Γ+Ε, οι οποίοι αποκτούν άδεια οδήγησης μίας τουλάχιστον από τις υποκατηγορίες ή κατηγορίες αυτές από 10 Σεπτεμβρίου 2009 και μετά. Προκειμένου δε να συνεχίσουν τη δραστηριότητα μεταφοράς εμπορευμάτων και μετά τη λήξη της ισχύος του ΠΕΙ αρχικής επιμόρφωσης, πρέπει να αποκτήσουν ΠΕΙ περιοδικής κατάρτισης. Οι οδηγοί των ανωτέρω υποκατηγοριών ή κατηγοριών, οι οποίοι απέκτησαν την αντίστοιχη άδεια οδήγησης μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2009 απαλλάσσονται της υποχρέωσης κατοχής ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2014. Μετά την ημερομηνία αυτή υποχρεούνται να κατέχουν ΠΕΙ περιοδικής κατάρτισης, αφού παρακολουθήσουν πρόγραμμα περιοδικής κατάρτισης.

Προκειμένου ο οδηγός να αποδείξει ότι είναι κάτοχος ΠΕΙ απαιτείται να κατέχει ισχύον Δελτίο Επιμόρφωσης Οδηγού ή επί του εντύπου της άδειας οδήγησης και δίπλα σε μία ή και περισσότερες εκ των υποκατηγοριών ή κατηγοριών Γ1, Γ1+Ε, Γ και Γ+Ε, τις οποίες κατέχει, να είναι καταχωρημένος ο κοινοτικός αριθμός <<95>>.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Δημοσίευση της ανακοίνωσης

Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης η οποία πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά τα όρια ηλικίας και όλα τα στοιχεία του άρθρου 21 παρ. 8 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει), να δημοσιευθεί σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες των νομών, στις οποίες εδρεύουν οι ανωτέρω υπηρεσίες, εφόσον εκδίδονται.

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης [μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)», να γίνει στο Κοινοτικό Κατάστημα της Παλαιάς Φώκαιας  και στο χώρο των ανακοινώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος στην οποία εδρεύει η υπηρεσία. Να συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας, Λεωφ. Σουνίου & Αγ. Γεωργίου Τ.Κ.19013 Παλαιά Φώκαια, απευθύνοντας την στο Τμήμα Διοικητικού/Πρωτοκόλλου, υπόψιν κ. Πίρκολου Μάρκου (τηλ. επικοινωνίας: 2291038809), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο χώρο ανακοινώσεων του Κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων

Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της ανακοίνωσης), θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο Κοινοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, ενώ θα συνταχθεί και πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής στο Δημόσιο Ταμείο παραβόλου ύψους σαράντα ευρώ (40 €).

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της παρούσας ανακοίνωσης αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές ρυθμίσεις· ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής· iii) τη διαδικασία κατάταξης των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παράρτμημα αυτό, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ(www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική Σελίδα à Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Θ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος