ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ    Ημ/νία: 6/10/2009
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ    Αριθμ. Πρωτ.: 3738
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
Τόπος: Παλαιά Φώκαια    

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου                     μερικής απασχόλησης χρονικής διάρκειας μέχρι 18 μήνες και εβδομαδιαίας απασχόλησης μέχρι 20 ώρες.

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

Ύστερα από την υπ' αριθ.ΤΤ 52201 απόφαση της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 5 του Νόμου 3250/2004 όπως συμπληρώθηκε με το Ν. 3536/2007, και το από 9-11-2009 εγκριτικό έγγραφο του Α.Σ.Ε.Π  ανακοινώνει  ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης  συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3250/2004.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Οι ως άνω 6 θέσεις μερικής απασχόλησης κατανέμονται στους κατωτέρω τομείς κοινωνικών υπηρεσιών ως ακολούθως:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Α/Α    Υπηρεσίες Κοινωνικού Χαρακτήρα (*)     Θέσεις           Ειδικότητα    Διάρκεια
σύμβασης
(σε μήνες)
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
1    ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ    Μία(1)    ΥΕ1 Φυλάκων    18
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
2    ΦΥΛΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ    Δύο(2)    ΥΕ1 Φυλάκων    18
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
3    ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ    Μία(1)    ΥΕ Σχολικοί Τροχονόμοι    18
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
4    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ    Μία(1)    ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων    18
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
5    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟ-    Μία(1)    ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων    18
ΦΟΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––                    
(*) Για την περίπτωση πρόσληψης προσωπικού σε θέσεις που δεν έχουν αμιγώς κοινωνικό χαρακτήρα και μέχρι 10% των θέσεων (άρθρο 3 παρ. 2 Ν. 3250/2004) και εφόσον έχουν προβλεφθεί από το εγκριθέν επιχειρησιακό σχέδιο.

Α.  ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.-  Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2.-  Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.-  Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία),με την επιφύλαξη της εξαίρεσης των υποψηφίων για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή ότι τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν υποβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Για τις κατηγορίες (ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων)  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
Προσόν διορισμού ορίζεται: Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β` κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου ανεξάρτητα από ειδικότητα ή πτυχίο Α΄ κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή Απολυτήριος τίτλος  Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, Κλάδων Διοικητικών Υπηρεσιών-Γραμματέων ή Οικονομίας, ή Βιβλιοθηκονομίας ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου των τμημάτων: Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, ή Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών ή Υπαλλήλων Λογιστηρίου ή Υπαλλήλων Διοίκησης, ή Εμπορικών επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
Για τις κατηγορίες (ΥΕ) Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης:
Προσόν διορισμού ορίζεται ο απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου), η ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος εργαστηρίων ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του Άρθρου 1 του Ν. 2817/2000.

Β.  ΚΡΙΤΗΡΙΑ  ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Η επιλογή των υποψηφίων για  μερική απασχόληση, θα γίνει με την κατανομή τους στις επόμενες κοινωνικές ομάδες:
Α΄.   Άνεργοι άνω των 30 ετών, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., σε ποσοστό πρόσληψης 30%.
Β΄.  Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. που βρίσκονται στην τελευταία πενταετία πριν από τη συνταξιοδότησή τους, σε ποσοστό πρόσληψης 20%.
Γ΄.  Άνεργοι μέχρι 30 ετών, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., σε ποσοστό πρόσληψης 20%.
Δ΄.  Μητέρες ανηλίκων τέκνων, σε ποσοστό πρόσληψης 10%.
Ε΄.  Άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, σε ποσοστό πρόσληψης 10%.
ΣΤ΄. Πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων, καθώς και γονείς οικογενειών με τρία παιδιά και τέκνα αυτών (ισχύει για έναν από τους γονείς ή ένα από τα τέκνα τους), σε ποσοστό πρόσληψης 10%. (άρθρο 1 παρ. 3 Ν.3454/2006).
Όσοι εκ των υποψηφίων δεν εντάσσονται σε καμία εκ των ανωτέρω κοινωνικών ομάδων, αποκλείονται από την διαδικασία αξιολόγησης

Βάσει των ανωτέρω ποσοστών οι 6 θέσεις θα καλυφθούν από τις έξι (6) κοινωνικές ομάδες ως ακολούθως:
Από την Α΄   κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Από την Β΄   κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Από την Γ΄   κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Από την Δ΄   κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Από την Ε΄   κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Από την ΣΤ΄ κοινωνική ομάδα 1 θέση.
Εάν δεν πληρωθούν οι θέσεις κάποιας κοινωνικής ομάδας, τότε οι θέσεις που αντιστοιχούν στην κοινωνική αυτή ομάδα, κατά την ανωτέρω κατανομή, μεταφέρονται στην αμέσως επόμενη.

2. Κριτήρια προτίμησης κατά τη διαδικασία πρόσληψης για τις ως άνω κοινωνικές ομάδες.
α. Για όλες τις κοινωνικές ομάδες (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄) προτάσσονται οι υποψήφιοι που είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι της αντίστοιχης χωρικής αρμοδιότητας του φορέα πρόσληψης.
β. Για τις Α΄, Β΄, και Γ΄ κοινωνικές ομάδες, ποσοστό 60% καλύπτεται από γυναίκες, εφόσον υπάρχει αντίστοιχος αριθμός σχετικών αιτήσεων.
γ. Για όλες τις κοινωνικές ομάδες (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ , Ε΄ και ΣΤ΄), η εμπειρία σε  προγράμματα και δράσεις υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα για χρόνο μεγαλύτερο του έτους και σε ποσοστό έως 50% του συνόλου αυτών που θα προσληφθούν, σε κάθε κοινωνική ομάδα.

3. Λοιπά κριτήρια επιλογής σε κάθε μία από τις κοινωνικές ομάδες.
α. Για την Α΄ και Γ΄ ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη ανεργία, που είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.
β. Για την Β' ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν τον μικρότερο χρόνο για τη συνταξιοδότησή τους.
γ. Για την Δ΄ ομάδα προτιμώνται μητέρες με τα περισσότερα τέκνα, περιλαμβανομένων και των ενηλίκων.
δ.  Για την Ε΄ ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με το μεγαλύτερο ποσοστό αναπηρίας.
ε.  Για την ΣΤ' ομάδα προτιμώνται υποψήφιοι με τα περισσότερα τέκνα, πάνω από το όριο των τριών τέκνων.
Εάν οι θέσεις δεν καλύπτονται από τους δημότες και μόνιμους κατοίκους, συμπληρώνονται από τους λοιπούς υποψήφιους με τα ανωτέρω κριτήρια.

Γ.  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στα  γραφεία της υπηρεσίας μας (οδός Λ. Σουνίου και Αγίου Γεωργίου ) εντός  προθεσμίας δέκα (10) ημερών τουλάχιστον, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της σχετικής περίληψης στον ημερήσιο τύπο ή της ανάρτησής της στο κατάστημα του φορέα.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
• Οι υποψήφιοι αρχικά υποβάλλουν μόνον αίτηση συμμετοχής, που υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/1986, στην οποία δηλώνουν την θέση ή τις θέσεις που ενδιαφέρονται να καλύψουν, καθώς και την κοινωνική ομάδα ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκουν.
• Με την αίτηση υποβάλλεται και φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
• Η αίτηση υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 και συνεπώς η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
• Δεν λαμβάνονται υπόψη στοιχεία του υποψηφίου τα οποία αυτός παρέλειψε να δηλώσει στην αίτησή του.
• Ο υποψήφιος που δηλώνει ανακριβή στοιχεία ή δεν αποδεικνύει τα κριτήρια και τις ιδιότητες που επικαλέστηκε στην αίτησή του και τα οποία υπολογίστηκαν για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται απ' αυτούς.
• Δεν επιτρέπεται η υποβολή αίτησης για θέσεις διαφόρων κατηγοριών.
• Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια ομάδα δεν επιτρέπεται να απασχοληθούν στον ίδιο φορέα περισσότερα του ενός άτομα της ίδιας οικογένειας είτε πρόκειται περί γονέων είτε περί τέκνων.  
• Νέα σύμβαση με απασχολούμενο σε προηγούμενο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, επιτρέπεται να καταρτισθεί, μετά την πάροδο τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, από τη λήξη της προηγούμενης σύμβασης.

Ε΄ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Οι πίνακες κατάταξης θα καταρτισθούν από την αρμόδια Τριμελή Επιτροπή ανά κοινωνική ομάδα και θα αναρτηθούν στο κατάστημα του οικείου φορέα.

ΣΤ'  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ  
Μετά την ανάρτηση των πινάκων και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, που ορίζει ο φορέας πρόσληψης, οι υποψήφιοι που θεωρούνται επιτυχόντες υποβάλουν σε πρωτότυπα ή φωτοαντίγραφα, νομίμως επικυρωμένα, τα εξής δικαιολογητικά:
α. Τίτλο σπουδών ή σχετικό πιστοποιητικό της οικείας σχολής, καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
Οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής θα πρέπει να συνοδεύονται από πράξη αναγνώρισης από τον κατά περίπτωση αρμόδιο φορέα (ΔΙΚΑΤΣΑ κ.λ.π.), άλλως δεν λαμβάνονται υπόψη.
Όσοι είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της αλλοδαπής προσκομίζουν υποχρεωτικά και την επίσημη μετάφραση του τίτλου σπουδών από το Υπουργείο Εξωτερικών. Εάν πρόκειται για τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης της αλλοδαπής, η μετάφραση αυτή θα συνοδεύεται από πιστοποίηση ισοτιμίας με τίτλο Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης της ημεδαπής, που εκδίδεται από τις κατά τόπους διευθύνσεις ή γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εάν πρόκειται για τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης της αλλοδαπής, η μετάφραση αυτή θα συνοδεύεται από πιστοποίηση ισοτιμίας με τίτλο Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Εκπαίδευσης της ημεδαπής που εκδίδεται από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.).
Το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου αποτελεί τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εφόσον αποκτήθηκε μέχρι και το έτος 1980. Από το έτος 1981 και εντεύθεν, τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης αποτελεί το απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου.
Β. Όταν απαιτείται γνώση χειρισμού Η/Υ βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄.
Ζ'  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Α΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά ανέργους άνω των 30 ετών εγγεγραμμένους στον  Ο.Α.Ε.Δ.
Βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. στην οποία θα αναφέρεται ότι παραμένουν εγγεγραμμένοι στα Μητρώα, καθώς και η χρονική διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας.

Β΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά ανέργους εγγεγραμμένους στον Ο.Α.Ε.Δ., που βρίσκονται στην τελευταία 5ετία πριν από την συνταξιοδότησή τους.
1) Βεβαίωση από το Κ.Π.Α. του Ο.Α.Ε.Δ., ότι παραμένουν εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού,
2) Αντίγραφο ασφαλιστικού βιβλιαρίου.
3) Βεβαίωση από τον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα, από την οποία να προκύπτει ο υπολειπόμενος χρόνος για τη συνταξιοδότησή τους. Σε περίπτωση αδυναμίας του ασφαλιστικού φορέα να παράσχει την ως άνω βεβαίωση ο υποψήφιος υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986.
Γ΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά ανέργους ηλικίας μέχρι 30 ετών εγγεγραμμένους στον  Ο.Α.Ε.Δ.
Βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. στην οποία θα αναφέρεται ότι παραμένουν εγγεγραμμένοι στα Μητρώα, καθώς και η χρονική διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας.

Δ΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά μητέρες με ανήλικα τέκνα.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός του έτους της προκήρυξης, από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός των ανήλικων τέκνων.

Ε΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά άτομα με αναπηρίες.
Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής Αναπηρίας του Ι.Κ.Α., στην οποία να προσδιορίζεται η αναπηρία του υποψηφίου, καθώς και το ποσοστό αναπηρίας του. (Απαιτείται τουλάχιστον ποσοστό αναπηρίας 50%).

ΣΤ΄ Κοινωνική ομάδα. Αφορά πολυτέκνους, τέκνα πολυτέκνων και γονείς οικογενειών με τρία τέκνα και τέκνα αυτών (Άρθρο 3 ν.3454/2006)
1) Βεβαίωση από τους κατά τόπους συλλόγους της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας  Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), από την οποία να προκύπτει η πολυτεκνική  ιδιότητα.
2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Στην περίπτωση που ο υποψήφιος είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και έγγαμος προσκομίζει τόσο το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της πατρικής οικογένειας, όσο και της δικής του.

Η΄  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ     
• Οι υποψήφιοι όλων των κοινωνικών ομάδων (Α΄ έως ΣΤ΄) οι οποίοι έχουν εμπειρία από απασχόληση σε προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του φορέα στον οποίο απέκτησαν την εμπειρία από την οποία να προκύπτει ότι απασχολήθηκαν σε τέτοια προγράμματα, καθώς και ο χρόνος απασχόλησής τους.
• Οι υποψήφιοι όλων των κοινωνικών ομάδων (Α΄ έως ΣΤ΄) οι οποίοι είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι της αντίστοιχης χωρικής αρμοδιότητας του φορέα πρόσληψης, θα πρέπει να προσκομίσουν σχετικά πιστοποιητικά των οικείων Δήμων ή κοινοτήτων.
• Οι άνεργοι που ανήκουν στις κοινωνικές ομάδες (Α΄, Β΄& Γ΄) και έχουν ή είχαν καταθέσει στο παρελθόν το δελτίο ανεργίας για να παρακολουθήσουν σεμινάρια κατάρτισης ή επαγγελματικής εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης, λαμβάνουν βεβαίωση από τον φορέα υλοποίησης του σεμιναρίου και με αυτή προσέρχονται στο Κ.Π.Α. του Ο.Α.Ε.Δ. για να εκδοθεί βεβαίωση του συνολικού χρόνου παραμονής τους σε ανεργία (ο χρόνος των σεμιναρίων προσμετράται στο συνολικό χρόνο ανεργίας του υποψηφίου).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Σε περίπτωση υποψηφίων που με βάση την κατάστασή τους είναι δυνατόν να ενταχθούν σε περισσότερες από μία κοινωνικές ομάδες, θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτησή τους και επί πλέον να υποβάλουν, μετά την επιλογή τους, όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για κάθε μία από τις κοινωνικές ομάδες.

Θ'  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ  

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
α. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κανένα από τα αδικήματα που συνιστούν κώλυμα διορισμού, σύμφωνα με τον Υπαλληλικό Κώδικα (άρθρο 8 του Ν. 2683/1999).
β.  Για τους άνδρες υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ή του άρθρου 3 του Ν. 2690/1999 ότι εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή βεβαίωση για νόμιμη απαλλαγή τους ή βεβαίωση ότι έχουν λάβει νόμιμη αναβολή για όσο χρόνο διαρκεί η σύμβαση εργασίας.

Ι'  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Περίληψη της παρούσας, να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Νομού.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο κατάστημα του οικείου φορέα, στο χώρο ανακοινώσεων.     
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Θ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 640 guests και κανένα μέλος