ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

“Η ΑΡΤΕΜΙΣ” - Ν.Π.Δ.Δ.

Βασ. Παύλου 108 & Φλέμινγκ

Σπάτα, 13/10/2015

Αρ. Πρωτ: 971

 

 

ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2015

 

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος επαναπροκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη προσφορά για την προμήθεια υλικών περίφραξης και τοποθέτησης αυτών οικ. έτους 2015, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω προμήθειας, προϋπολογισμού 5.996,25 ευρώ με το Φ.Π.Α. λόγω του ότι ο διαγωνισμός στις 2/10/2015 κηρύχθηκε άγονος σύμφωνα με το πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού.

 

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13.00’, στην έδρα του Αθλητικού Οργανισμού, Βασ. Παύλου 108 και Φλέμινγκ, Σπάτα.

 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Αθλητικού Οργανισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα, 210-6633290 στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο πρόγραμμα Διαύγεια, αρμόδια: Λαβδού Κων.να.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 125 guests και κανένα μέλος