Στο πάρτι στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη Κορωπίου, που οργάνωσε το Α.Τ. Βάρης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρευρέθησαν, εκτός από τον Λευτέρη Πανταζή, ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, γνωστά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και, φυσικά, το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης.

Την καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ακολούθησε ξέφρενο πάρτυ καθώς ήταν μία από τις ελάχιστες και εξαιρετικά σπάνιες ευκαιρίες
mitropolitis-pavlosχαλάρωσης και διασκέδασης που επιτρέπει στον εαυτό της η ΕΛ.ΑΣ.

Από μια άποψη ήταν κάτι σαν πάρτι-ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στην οικονομική κρίση που πλήττει σε μεγάλο βαθμό και την ΕΛ.ΑΣ. ή, όπως είπε από μικροφώνου ο κ. Δέρβας, «για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες εκδηλώσεις».

Ο διοικητής του Α.Τ. Βάρης καταχειροκροτήθηκε από περίπου 100 αξιωματικούς της Αστυνομίας, γυναίκες και άνδρες, οι οποίοι κατέκλυσαν την κλειστή αίθουσα του Κτήματος Μπραϊμνιώτη. Δίπλα τους βρέθηκαν επίσης 35 πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που αποδέχθηκαν πρόθυμα την πρόσκληση του Α.Τ. Βάρης.Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο μητροπολίτης Γλυφάδας, ο οποίος και παρέδωσε τη σκυτάλη στον αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος κάλεσε επιτακτικά «όλα τα μωρά στην πίστα».

Απ’ ό,τι φάνηκε, το κέφι παρέσυρε πρώτον απ’ όλους τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, καθώς ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το ξεφάντωμα με μια σφυρίχτρα που έβαλε ξαφνικά στο στόμα του! Νωρίτερα έδωσε τρεις μέρες ρεπό στον αστυνομικό που κέρδισε το φλουρί προκαλώντας έκπληξη στον διοικητή του Α.Τ. Βάρης, ο οποίος επίσης είχε προσφέρει τρεις ημέρες ρεπό στον αξιωματικό του.

Ο ΛΕ-ΠΑ υποψήφιος. Προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να τραγουδήσει μερικές από τις πιο γνωστές και διαχρονικές επιτυχίες του παροτρύνο
astynomikinaντας τις αστυνομικίνες να ανέβουν στην πίστα. Φεύγοντας ενημέρωσε από το μικρόφωνο ότι βάζει υποψήφιος για δήμαρχος, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο διοικητής. Το πρόσωπο της βραδιάς, ο διοικητής του Α.Τ. Βάρης κ. Χαρίλαος Δέρβας, σέρνει τον χορό. Θεωρείται αρκετά συμπαθής και χαίρει της εκτίμησης του απλού κόσμου και των ανώτερων στελεχών της Αστυνομίας

Οι καυτές παρουσίες. Οι όμορφες αστυνομικίνες και οι γυναίκες των αστυνομικών τράβηξαν τα ανδρικά βλέμματα.

Ο «γυναικείος ζεϊμπέκικος» Η νεαρή αξιωματικός του Α.Τ. Βάρης αποθεώνεται από τους συναδέλφους της καθώς ρίχν
ει τις στροφές της στο παρκέ της κατάμεστης αίθουσας.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 258 guests και κανένα μέλος