Μέσα στις χιλιάδες κοπέλες που έχουν πάρει μέρος σ’ αυτόν το διαγωνισμό και μάλιστα κατέχοντας μια από τις επικρατέστερες θέσεις, είναι η «δικιά μας» Βουλιαγμενιώτισα Λουκία Λαιμού.
 
50 χρόνια μετά τον θάνατό της η Μέριλιν Μονρόε, συνεχίζει να είναι είδωλο της μόδας, του κινηματογράφου της μουσικής, της τέχνης γενικότερα, αλλά και της άποψης του να ζεις τη ζωή σου στο φουλ.

Οι θαυμαστές της Μέριλιν δημιούργησαν μια ηλεκτρονική κοινότητα πριν από σχεδόν 2 χρόνια η οποία έχει αποκτήσει πάνω από 3.000 μέλη, με σκοπό την διοργάνωση διαγωνισμού για να βρουν την ...νέα Μέριλιν. Να βρουν λοιπόν, την μία αυτή κοπέλα μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο που θα μοιάζει περισσότερο με την Μεριλιν Μονρόε.

Σκοπός ανάδειξης του σωσία της γνωστής και αγαπητής ηθοποιού, είναι να βρεθεί η πρωταγωνίστρια που θα την αναπαριστά σε ταινία που θα γυριστεί από τους θαυμαστές της για τους θαυμαστές της.

Μέσα στις χιλιάδες κοπέλες που έχουν πάρει μέρος σ’ αυτόν το διαγωνισμό και μάλιστα κατέχοντας μια από τις επικρατέστερες θέσεις, είναι η «δικιά μας» Βουλιαγμενιώτισα Λουκία Λαιμού.

Πιο συγκεκριμένα η Λουκία Λαιμού, αφού έχει περάσει τα δύο πρώτα στάδια του διαγωνισμού, έχει φτάσει στη δεύτερη θέση παγκοσμίως και συναγωνίζεται στενά για την πρωτιά.

loukia-lemou2
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά ακόμα «like» μιας και νικήτρια του διαγωνισμού και άρα και new Marilyn στέφεται η κοπέλα με τα περισσότερα “like”.

Κερδίζοντας την πρώτη θέση, θα έχει την ευκαιρία να περάσει από audition για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας που θα γυριστεί.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και τελειώνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου. Πατήστε εδώ για να ψηφίστε για την Ελληνίδα Marilyn Monroe!!!

 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Η 26χρονη σήμερα Λουκία Λαιμού, ταλαντούχα ηθοποιός, καθηγήτρια χορού, άλλα και χορεύτρια, γεννήθηκε στην Αγγλία και μεγάλωσε στην Ελλάδα, από μητέρα Αγγλίδα πατέρα Έλληνα. Η Λουκία είναι απόφοιτη από την δραματική σχολή της Έλντας Πανοπούλου. Η ίδια έχει συμμετάσχει  σε μεγάλες παραγωγές όπως το "Show you think you can dance'' στο Mega, και το ''Scooby doo'' στο Badminton ως "Δάφνη".

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 397 guests και κανένα μέλος