Οι διαλέξεις θα δοθούν από την Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.
Το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει έναν κύκλο διαλέξεων Παγκόσμιας Ιστορίας με τίτλο:
«Δεκαέξι Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας»
Οι διαλέξεις θα δοθούν από την Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου pagkosmia-istoriaΑθηνών, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Οινοποιείο Πέτρου» και απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.
Με τρόπο διαδραστικό και άμεσο, η κα Ευθυμίου μεταφέρει το κοινό της σε μία ιστορική περιήγηση στον χώρο και στον χρόνο και χαράσσει έναν περίπλου γνώσης στους περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς κόλπους της Παγκόσμιας Ιστορίας φωτίζοντας πτυχές ευρύτερων πολιτισμικών περιοχών.  
 
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, από 3 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2014 (εξαιρούνται: Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου και Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου).
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2031670




Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 guests και κανένα μέλος