Πρόσκληση συμμετοχής φορέων και ιδιωτών

 

Ο Δήμος Παλλήνης σας καλεί να συμμετάσχετε στην 1η Έκθεση Οικοτεχνικών Προϊόντων, που διοργανώνει στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 & 6 Φεβρουαρίου 2014

Στόχος της δράσης είναι, αφενός η προβολή και η διατήρηση της παράδοσης του τόπου και αφετέρου η συμμετοχική αλληλεγγύη των πολιτών.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ιδιώτες, φορείς και σχολεία, εκθέτοντας τα προϊόντα και τις κατασκευές που έχουν δημιουργήσει και τυποποιήσει οι ίδιοι, όπως λάδι, κρασί, γλυκά του κουταλιού, μέλι, μαρμελάδες, καλλιτεχνικές ή χρηστικές κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, ψηφιδωτά, κεντήματα κ.λ.π..

Οικοτεχνία είναι η τέχνη που γίνεται στο σπίτι και αποσκοπεί στην παραγωγή των αγαθών, κρατώντας την Ελληνική παράδοση πολύ ψηλά, αλλά και ενισχύοντας το οικογενειακό εισόδημα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ανεξαρτήτου ποσού, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.

«Συμμετέχω, παρακολουθώ, προσφέρω»



Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας και θα έχει διάρκεια από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, έως και την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2014.
 
 
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή για την Έκθεση, έως τις 24 Ιανουαρίου 2014.
 
 
Για συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες,
μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:
2106604601 (κα.Γιάννα Κάζου) &
2106604658 (κα.Ειρήνη Κουνενάκη),
ώρες γραφείου 9:00-15:00





Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 277 guests και κανένα μέλος