diagonismos

Τα Σπάτα καλούν σε συμμετοχή


Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής) που αφορά την προκήρυξη του «1ου Πράσινου Μουσικού Νεανικού Διαγωνισμού» με θέμα το Περιβάλλον, αποφάσισε την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

diagonismosΤο αντικείμενο της διαγωνιστικής διαδικασίας θα αφορά: σύνθεση και στίχους μουσικού κομματιού με θέμα το Περιβάλλον είτε από groups νέων είτε με ατομικές συμμετοχές.

Οι νικητές ανά Δήμο θα διαγωνιστούν με τους υπόλοιπους νικητές των άλλων Δήμων και θα γίνει ο τελικός διαγωνισμός που θα ανακηρυχτούν οι νικητές του Festival.

Το τραγούδι του πρώτου νικητή θα γίνει το επίσημο τραγούδι της Περιφέρειας Αττικής για το Περιβάλλον και θα του δοθούν τα υλικά μέσα για να κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Ερασιτεχνικά groups ή μεμονωμένοι Ερασιτέχνες καλλιτέχνες που κατοικούν ή παραθερίζουν στα Σπάτα και την Αρτέμιδα, ηλικίας από 15 – 30 χρόνων.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/06/2013:

oxenofonnpdd@gmail.com ή στα γραφεία του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, Λεωφόρος Βραυρώνος 5η Στάση Άρτεμις από 08.00 – 15.00, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2294045565.

Η ανάγκη ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των νέων για τα θέματα Περιβάλλοντος είναι ολοένα και μεγαλύτερη γι’ αυτό προτείνεται η διενέργεια του «1ου Πράσινου Μουσικού Νεανικού Διαγωνισμού» με θέμα το Περιβάλλον.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος