Στη Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Κρωπίας λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής.

Στα Τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι-ες το επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών γνώσεων.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση φλάουτου, κλαρινέτου, σαξοφώνου, κόρνου, τρομπέτας, τρομπονιού, τούμπας και κρουστών. Το όργανο παρέχεται από τη φιλαρμονική δωρεάν .

Υποχρέωση των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας, του ΝΠΔΔ Σφηττός και υπηρεσίες τις Φιλαρμονικής (σε λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.)

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5:30-8: μ.μ. στο τηλέφωνο 210-6622508 ( φιλαρμονική ).

Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο της Φιλαρμονικής: Οδός Τιμίου Σταυρού και Πίνδου 1, περιοχή Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου «Αντ.Πρίφτης» έδρα του Α.Ο.Κ ( από τη οδό Αναπαύσεως στη Διασταύρωση των οδών Αγίων Αναργύρων-Ηρακλέους η οποία μετεξελίσσεται (ευθεία) σε οδό Τιμίου Σταυρού και στο δεύτερο στενό αριστερά στην Οδό Πίνδου).

-----------------------

Η Φιλαρμονική Δήμου Κρωπίας ιδρύθηκε το 1955. Η σύστασή του σε αυτόνομο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, έγινε τον Δεκέμβριο του 1988. Το 2011 συγχωνεύεται μαζί με τα ΚΑΠΗ, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, τον Αθλητικό Οργανισμό, το Πνευματικό Κέντρο και τους Παιδικούς Σταθμούς σε ένα ενιαίο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία Σφηττός. Η νέα Δημοτική Αρχή Κρωπίας σεβόμενη τη σημαντική ιστορική πορεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής διατηρεί την επωνυμία της. Η Φιλαρμονική υπάγεται πλέον στο Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού του ΝΠΔΔ Σφηττός. Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι, από το 1996, ο Ηλίας Σοφρώνης .

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 221 guests και κανένα μέλος